A 2022-es év az innováció jegyében telik

A 2022-es év az innováció jegyében telik

Még csak 2022 második hónapjában járunk és már 18 új kerámia házat építettünk. Mit tervezünk Önök számára az idén? Milyen újdonságokra és újításokra számíthat 2022-ben?

Az egészség mindig az első helyen

A 2021-es évet az építőiparban az építőanyagok, az energia és a szolgáltatások árának emelkedése jellemezte. Nemcsak a befektetőknek, hanem az építőipari cégeknek is meg kellett küzdeniük az ezzel kapcsolatos kellemetlenségekkel. Emiatt úgy döntöttünk, hogy a 2022-es évet kellemesebb kötelezettségeknek szenteljük. Örömmel megosztjuk Önökkel a legfontosabbakat és legérdekesebbeket. A pozitív hírekből sohasem elég…

Hogyan járulhat hozzá az egészségesebb környezet kialakításához a megfelelő házépítési technológia kiválasztásával? Rendeljen kerámiaházat!

Automatizálás gyártóüzemeinkben

Ha az innovációt a szó teljes értelmében vesszük, a kezdeti ötlettől a gyakorlati megvalósításig, az hosszú és megterhelő folyamat. Főleg az építőiparban. A falgyártás automatizálása szükséges előrelépés ahhoz, hogy az előregyártott kerámiaházak iránti egyre növekvő igényt kielégíthessük. A gyártó üzemek automatizálása és innovációja minden évben innovációk lényeges részét képezi.

Új üzem előregyártott mennyezeti panelek gyártására – filigrán

Ellentétben a hagyományos építési móddal, amikor az építőanyagot az építési területre importálják, és ott folyik a kivitelezés, az előregyártás során a fal szerkezeti elemeit gyártóüzemekben, ideális körülmények között gyártják le. Az előregyártás tehát időt és pénzt takarít meg, csökkenti a hibákat és növeli a minőséget. Minden jel arra mutat, hogy 2022 második felében új üzemet nyitunk előregyártott filigrán mennyezeti panelek gyártására.

A falak összekapcsolásának új módja

Tudja, mennyi ideig tart egy kerámia előregyártott bungaló megépítése? Pár óra. Igen, jól olvassa, néhány órába telik! És lehetséges ezt az időt még jobban lerövidíteni? Igen, lehetséges. A falak összekapcsolásának új módja nemcsak további néhány tíz perces időmegtakarítást jelent, hanem további előnyökkel is jár, mint például a ház évek utáni szétszerelésének és máshol történő összeszerelésének lehetőségét. Ez azoknak lehet fontos, akik korlátozott időre bérelnek telket (üdülőépületek), vagy akár azok számára is, akik telephelyváltáskor nem akarnak búcsút venni kedvenc házuktól. Így az új építési költségének töredékéért lesz elérhető. Annak ellenére, hogy már a jelenleg alkalmazott falkötési móddal is összehasonlíthatatlanul nagyobb szilárdságot tudunk biztosítani az épületnek, mint a más építőanyagból készült falazott épületeknél, van még tere az érdemi innovációnak.

Fejlesztési projektek

2022-ben is keresünk megfelelő építési telkeket kerámia szerelt házak építésére. Az előzetes megállapodások és tervek kedvezőnek tűnnek.
Kisebb fejlesztések és telekrendezési lehetőség mellett a házépítést már többször megismétlő, hosszú távú megrendelőink révén egy nagyobb projekttel is készülünk Magyarországon, Budapest közelében. További információért keressen minket az uzlet@ceramichouses.hu címen

Kiállítások a 2022 évben

2022-ben eddig két kiállításon igazoltuk vissza részvételünket – a legnagyobb szlovák nemzetközi építőipari kiállítás – a CONECO 2022 Pozsonyban (a rendezvény időpontja továbbra is 2022. március 23-26., további információ a www.incheba.sk oldalon) és JEC Paris 2022 (a rendezvény időpontja továbbra is 2022. május 3-5., további információ a www.jec-world.events oldalon). Közvetítőinken és partnereinken keresztül azonban Csehország és Magyarország legnagyobb és vezető építőipari kiállításain is jelen lesz.

Új, magasabb színvonalú szabványos szállítási terjedelem

Amint arról már többször tájékoztattunk, 2022-ben egy továbbfejlesztett szabványos szállítási terjedelmet készítettünk Önnek. A változás a kerületi szerkezetekre is vonatkozik, amelyek már csak 33 cm-es kerületi falvastagsággal (természetes szigeteléssel együtt) elérik a szinte passzív szabványt. Hogyan lehetséges ez? A kerámia kompozit, amelynek fő szerepe a teherhordó funkció, szintén jelentősen hozzájárul a fal hőszigetelő tulajdonságaihoz. A beépített és hasznos terület jobb arányának köszönhetően átlagosan akár 10 m²-rel több hasznos területet kap (más építőanyagból való építkezéshez képest). További információért és új szabványos szállítási terjedelem elküldéséért vegye fel velünk a kapcsolatot az uzlet@ceramichouses.hu címen.

A cég székhelyének rekonstrukciója

Bár már hosszabb ideje van székhelyünk az irodaházunkban, úgy döntöttünk, hogy a 2021 évben elhalasztjuk a rekonstrukció befejezését. A prioritás a termelési és építési költségek csökkentése volt és így a ház árának megtartása szinte minden építőanyag jelentős drágulása ellenére. 2022 eleje óta azonban ismét szorgalmasan dolgozunk, mint a méhecskék, hogy mielőbb az új helyiségekben üdvözölhessük Önöket.

Az árak nem voltak emelve az egész 2021-es évben

Tudta, hogy a 2021-es építőipari drágulás ellenére egyszer sem emeltünk árainkat? Az aktuális árajánlatért küldje el projektjét az uzlet@ceramichouses.hu címre.

Kerámia szerelt ház – a legjobb választás a piacon

Annak ellenére, hogy a 2021-es évet áremelkedés jellemezte az építőiparban, jó évnek tekintjük. A kerámia szerelt házak iránti kereslet folyamatos növekedésének köszönhetően újításainknak van értelme. Évente több mint 100 új kerámiaházat építünk, amelyek éves növekedése exponenciálisan növekszik. Ez a bizonyíték arra, hogy a kerámia szerelt házak a legjobb választás a piacon. De ez elsősorban annak bizonyítéka, hogy az emberek törődnek az egészségükkel és az egészséges környezetükkel. Köszönjük a bizalmat, egészségesebb jövőt építünk gyermekeink számára.

Az egészséges környezethez hozzájáruló, ökológiai kerámia szerelt házára vonatkozó árajánlat kiszámításához forduljon hozzánk bizalommal.

Hívjon most! 8:00 – 16:00

+421 948 902 306

Írjon most!

info@ceramichouses.hu