Már kapott építési engedélyt, de még nem vásárolt építőanyagot?

Velünk idén nyáron MINDEN HARMADIK MÉTERT INGYEN építhet fel!!

Kapott már építési engedélyt, és kezdi az építkezést? Milyen építőanyagot részesít előnyben? A hagyományos, időtálló anyagokat, mint például az égetett téglát, vagy inkább a modern, előregyártott építési formát? Velünk az építkezés minőségi és gyors, ráadásul most kedvezménnyel az építőanyagra – MINDEN HARMADIK MÉTER INGYEN.

Az Ön egészsége az első helyen

Az előregyártott házak új generációjának – a CERAMIC HOUSES EU kerámiaházaknak – egyik fő előnye a gyors gyártás és a még gyorsabb szerelés. Szabadalmaztatott építési rendszerünk fő előnyei közé tartozik a gyors megvalósítás mellett (bungalóház mindössze 3 nap alatt) a piacon elérhető legjobb árak, az alacsony beruházási és üzemeltetési költségek. Végül, de nem utolsósorban, előregyártott kerámia házaink másik fő előnye az ökológiai jellegük. A szerkezetek ugyanis kizárólag természetes anyagokból készülnek, és a kerámiaházban való élet pozitív hatással van az egész család egészségére. Ha saját új otthonon gondolkodik, a Szlovákiában készült CERAMIC HOUSES EU előregyártott kerámiaházak a megfelelő és legjobb választás!

Nincs még kiadva az építési engedélye és projektet sem választott még? Inspirálódjon környezetbarát előregyártott házaink katalógusából és rendeljen előregyártott kerámiaházat a MINDEN HARMADIK MÉTER INGYEN kedvezményünkkel!

Kényeztesse magát az egészséges életmóddal hihetetlenül rövid idő alatt és verhetetlenül a legjobb árakon a piacon. A MINDEN HARMADIK MÉTER INGYEN kedvezmény bármilyen családi házra alkalmazható

A 2024-es nyári kedvezmény feltételei a kerámia előregyártott házakra

A MINDEN HARMADIK MÉTER INGYEN kedvezmény az építési engedéllyel rendelkező házakra vonatkozik.

ÉRDEKLŐDJÖN A KEDVEZMÉNY LEFOGLALÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRŐL

Az akció a kiadott építési engedéllyel rendelkező, bármilyen építési technológiával épülő házakra vonatkozik, az előregyártott kerámia kompozit építési technológia előnyben részesül. A kedvezmény mértéke a projekt konkrét specifikációitól, az alkalmazott technológia típusától, valamint magától a projekt jellegétől függ. A kedvezmény maximális mértéke 33% a szabványos szállítási terjedelem I. kivitelezési szintjének aktuális árából. A szabványos szállítási terjedelem pontos specifikációja kérésre rendelkezésre áll.

A ház építése a szerződés aláírásától számított 30 napra korlátozódik. A kedvezmény a Szlovák Köztársaság, a Cseh Köztársaság, Ausztria és a Magyar Köztársaság területén történő építkezésre érvényes, megyénként legfeljebb két ház építésére. A kedvezményt csak magánszemélyek vehetik igénybe, személyenként egy ház. Ha egy fejlesztési projekt keretében vagy nagyobb számú ház építése érdekli, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az egyedi árajánlatokért. A kedvezmény korlátozott időre szól, 2024.06.22-ig.

Ne hagyja ki a lehetőséget, és építtessen környezetbarát házat néhány nap alatt! Nincs további vágás vagy bontás – a kiszállított falakban már megvan a víz- és elektromos vezetékek előkészítése!

Környezetbarát CERAMIC HOUSES EU előregyártott kerámia házakra vonatkozó árajánlatért, amelyek hozzájárulnak az egészséges környezethez, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Hívjon most! 8:00 – 16:00