ÚJ ÉV – ÚJ HÁZ
a készlet majdnem elfogyott, a téli akció meghosszabbítva

Szeretné már a nyarat az új otthonában tölteni? Itt az ideje, hogy elkezdje az építkezést, hogy ez megvalósuljon.

A CERAMIC HOUSES cég egyedülálló és szabadalmaztatott technológiája a legjobb, időtálló természetes anyagokat ötvözi a modern építési formával. Az Ön új otthona egészséges, energiatakarékos lesz, és értéke az idő múlásával tovább növekszik.

KÉNYEZTESSE MAGÁT EGY ÚJ OTTHONNAL, MOST KEDVEZMÉNYESEN A TÉLI AKCIÓBAN

  • Téli akcióban

Három hálószobás családi ház - sz.20

Három hálószobás családi ház nagy kamrával
20. sz. ház – projekt mutatása

MOST 33.900 eurótól
  • Téli akcióban

Két hálószobás bungaló kisebb telkekhez - sz.15

Két hálószobás bungaló kisebb telekre
15. sz. ház – projekt mutatása

MOST 17.000 eurótól

A páratlanul gyors építkezésnek köszönhetően nem kell éveket várnia otthonára. A ház falai 3 nap alatt készülnek el és a beépítésük sem tart tovább 1 napnál. Az építési engedélyhez szükséges projektdokumentációt is megkapja. A ház falait előre legyártjuk, és az építési engedély kiadása után azonnal megkezdhetjük az építkezést.A falak magas szintű előzetes előkészítésének és multifunkcionalitásának köszönhetően a ház későbbi befejezése gyorsabb és olcsóbb.

Nyáron már az új házban

A kerámia készházakat előregyártott többfunkciós falakból állítják össze. Kizárólag természetes anyagok garantálják a legjobb minőségi paramétereket és a legkényelmesebb lakhatást. A kétkomponensű falak progresszív technológiája a paramétereket nagy szilárdsággal (összehasonlíthatatlanul magasabb a darabos építésű házakkal), gyors megvalósítással és verhetetlen árral javítja. Most, a TÉLI AKCIÓBAN kedvezményesen juthat hozzá a MINDEN SZERKEZETKÉSZ HÁZHOZ. Minél hamarabb dönt úgy, hogy megvalósítja álmát egy új otthonról, annál alacsonyabb lesz az ár. A téli akció megyénként 2 házra korlátozódik. Ezért ne habozzon, jelezze minél hamarabb érdeklődését egy kerámia készház iránt – a legjobb, amit az építési piac kínál.

Feltételek: A promóció bármely házra vonatkozik, és a ház árából kerül kiszámításra. A diszpozíció megváltoztatása, más projekt kiválasztása, a standard szállítási terjedelemtől eltérő, vagy a csupasz háznál magasabb szállítási terjedelemre történő szerződéskötés esetén a kedvezmény összege a szükséges feltételektől függően külön kerül meghatározásra. A téli kedvezmény csak 2024. január 1. és 2024. február 29. közötti szerződéskötéskor vehető igénybe, és csak korlátozott számú szerződésre vonatkozik. Kérjük, érdeklődjön a téli eseményfoglalás lehetőségéről.

Téli akciónkkal kapcsolatos árajánlatért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00

Írjon nekünk most!