Miből építsünk fel új családi házat? Melyik a legjobb építőanyag?

KERÁMIA HÁZ ÉS NYÁRI AKCIÓT

Kezdi az építkezést? Szeretne hagyományos, időtálló, minőségi anyagból, például klasszikus égetett téglából házat építeni? De ugyanakkor nem akar falazni és több hónapot tölteni csak a falak építésével? Velünk az építkezés minőségi és gyors, ráadásul most kedvezménnyel az építőanyagra – MINDEN HARMADIK MÉTER INGYEN.

FIGYELEM, a nyári akció első fordulója a szerkezetkész épületre vonatkozó 33%-os kedvezménnyel már ki lett használva. Azonban még mindig kaphat akár 31%-os kedvezményt!

Az Ön egészsége az első helyen

Az előregyártott házak új generációjának – a CERAMIC HOUSES EU kerámiaházaknak – egyik fő előnye a gyors gyártás és a még gyorsabb szerelés. Szabadalmaztatott építési rendszerünk fő előnyei közé tartozik a gyors megvalósítás mellett (bungalóház mindössze 3 nap alatt) a piacon elérhető legjobb árak, az alacsony beruházási és üzemeltetési költségek. Végül, de nem utolsósorban, előregyártott kerámia házaink másik fő előnye a környezetbarát jellegük. A szerkezetek ugyanis kizárólag természetes anyagokból készülnek, és a kerámiaházban való élet pozitív hatással van az egész család egészségére. Ha saját új otthonon gondolkodik, a Szlovákiában készült CERAMIC HOUSES EU előregyártott kerámiaházak a megfelelő és legjobb választás!

Nincs még kiadva az építési engedélye és projektet sem választott még? Inspirálódjon környezetbarát előregyártott házaink katalógusából és rendeljen előregyártott kerámiaházat a MINDEN HARMADIK MÉTER INGYEN kedvezményünkkel!

Kényeztesse magát az egészséges életmóddal hihetetlenül rövid idő alatt és verhetetlenül a legjobb árakon a piacon. A MINDEN HARMADIK MÉTER INGYEN kedvezmény bármilyen családi házra alkalmazható

A 2024-es nyári kedvezmény feltételei a kerámia előregyártott házakra

A MINDEN HARMADIK MÉTER INGYEN kedvezmény az első 8 házra már ki lett használva!

Az akciót további 8 házra terjesztettük ki 31%-os kedvezménnyel az I. szintre – SZERKEZETKÉSZ ÉPÜLETRE.

További információkért forduljon üzleti részlegünkhöz.

A MINDEN HARMADIK MÉTER INGYEN kedvezmény bármely családi házra vonatkozik.

A kedvezmény nagysága a projekt konkrét specifikációitól, a szállítási terjedelemtől és a szerződéskötés időpontjától függ. A kedvezmény maximális mértéke 31% a szabványos szállítási terjedelem I. kivitelezési szintjének aktuális árából és mindig csak az első árajánlatra érvényes. A szabványos szállítási terjedelem pontos specifikációja kérésre rendelkezésre áll. FIGYELEM, a kedvezmény nagysága 2 hetente csökken!

ÉRDEKLŐDJÖN A KEDVEZMÉNY LEFOGLALÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRŐL.

A kedvezmény a Szlovák Köztársaság, a Cseh Köztársaság, Ausztria és a Magyar Köztársaság területén történő építkezésre érvényes, megyénként legfeljebb két ház építésére. A kedvezményt csak magánszemélyek vehetik igénybe, személyenként egy ház. Ha egy fejlesztési projekt keretében vagy nagyobb számú ház építése érdekli, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az egyedi árajánlatokért. A kedvezmény korlátozott időre szól, éspedig 2024.08.22-ig.

Ne hagyja ki a lehetőséget, és építtessen környezetbarát házat néhány nap alatt! Nincs további vágás vagy bontás – a kiszállított falakban már megvan a víz- és elektromos vezetékek előkészítése!

Környezetbarát CERAMIC HOUSES EU kerámia előregyártott házra vonatkozó árajánlatért, amellyel hozzájárul az egészséges környezethez, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Környezetbarát CERAMIC HOUSES EU előregyártott kerámia házakra vonatkozó árajánlatért, amelyek hozzájárulnak az egészséges környezethez, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Hívjon most! 8:00 – 16:00