A Téli akció 2023 március végéig lett meghosszabbítva!

2023 tavaszán szeretne építkezni? MOST rendeljen házat a téli akcióban, amikor a téli kedvezménnyel több ezer eurót is megtakaríthat!

A téli akció a legkeresettebb és a legnépszerűbb nem csak a legkedvezőbb házépítési árak miatt, hanem azért is, mert elegendő idő jut az építkezésre való felkészülésre.

Az év legjobb árain építjük fel házát, és elegendő időt kap az építési engedély megszerzésére. Ezek is a téli akció előnyei!

Mivel egyértelműen a téli akció a legnépszerűbb, ezért az idén kivételesen januárban és februárban is igénybe veheti. FIGYELEM! A TÉLI AKCIÓ a szerkezetkész épületekre a gyártóüzemeink kapacitása miatt csak korlátozott számban érvényes! Ezért ne várjon, és a lehető leghamarabb kérjen szerződéstervezetet, hogy biztosan lehetősége legyen kihasználni ezt az akciót. A szerződés aláírása január végéig a legideálisabb.

Az új generációs szerelt házak -kerámiaházak- egyik fő előnye a gyors gyártás és a még gyorsabb összeszerelés. Szabadalmaztatott technológiánk fő előnyei közé tartozik a gyors kivitelezés (földszintes szerkezetkész ház felépítése mindössze 3 nap alatt) mellett a piacon elérhető legjobb árak és az alacsony üzemeltetési költségek. Végül, de nem utolsósorban a kerámia szerelt házak egyik fő előnye az ökológiai jelleg. A szerkezetek kizárólag természetes anyagokból készülnek, és az ilyen házban való lakhatás pozitív hatással van az egész család egészségére. Ha új otthonban gondolkodik, a kerámia szerelt házak a legjobb és legprogresszavebb választás a piacon!

Biztosítson magának egészséges életmódot egy Szlovákiában gyártott, energiatakarékos ökoházban. A téli akció a szerkezetkész házra az Ön által bármely választott házra érvényes. Az ár tartalmazza az elrendezés módosításait*.

Az árajánlat kidolgozásához küldje el projektjét, vagy választhat az online katalógusunkból is.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kihasználja a piac legjobb árait, és rendeljen házat, amelyet tavasszal néhány napon belül felépítünk Önnek! Nincs további vésés vagy bontás – a kiszállított falakban már megvan az előzetes víz- és áramelosztás!

A kedvezmény igénybevételének feltétele a szerződés megkötése 2023.01.15. és 2023.03.31. között, vagy a gyártóüzemeinkben a termelési kapacitások beteltéig. A kedvezmény mértéke a megrendelt szállítási terjedelemtől és a ház projekttől függ. A ház gyártása 2023.01.25-2023.04.15 között lesz. Ha addig nem fog rendelkezni érvényes építési engedéllyel, a legyártott házat kiszállítjuk az ingatlanára, ahol az összseszerelésig védve lesz az időjárási viszonyoktól. Maga a ház összeszerelése nem korlátozott időben. Az akció más akciókkal nem vonható össze.

Tájékozódjon a téli akció lefoglalásának lehetőségéről.

További információért forduljon az üzleti osztályhoz a +421 948 902 300 telefonszámon vagy e-mailben a következő címen uzlet@ceramichouses.hu.

*A kedvezmény mértéke és az egyéb előnyök megszerzése a kivitelezés terjedelmétől és a ház projektjétől függ.