Építkezési-, befektető- vagy fejlesztői társaság?

Előnyös eggyüttmüködési ajánlataink
Önök számára:

 • gyorsabb nyerház kivitelezése
 • maximális rugalmasság az elrendezés tervezésénél

 • egyszerübb kivitelzés az összetetteb alakzatoknál ( pl. ív …)
 • a ház sajátkezü befejezése
 • természetbarát, környezetbarát (ökológus) épület – kizárólag természetes anyagok felhasználása

 • a víz és áram helyének kialakítása a falakban

 • kültéri falak már szigeteléssel

 • alacsonyabb kiadások a kivitelezésnél a gyors nyersház kivitelezésének köszönhetően

 • a befektetésének gyorsabb megtérülése
 • nagyobb hasznos terület azonos m2-rű beépített területnél
 • nagyobb mennyiségnél kedvezmények

Ajánlja az Ön ügyfeleinek természetbarát ( ökológiai ) házainkat a legmodernabb technológiával a piacon. Nyersházatakat pár nap alatt kivitelezünk. Az összes többi munkát kivitelezheti az Önök cége. Vagy felépítjük a házakat vagy egyéb épületeket az Ön elképzelései szerint, így Iiőt nyer és az idejét az eladásra fordáthatja. A nyersház kivitelezését mi vállajuk!

Küldje el a tervdokimentációját a címünkre info@ceramichouses.hu vagy hívjon a +421 948 641 500 számon. Személyes talákozón megbeszéljük és kialakítjuk Ön részére a leggazdaságosabb ajánlatot.

Építsen modernebbet, gyorsabban és jobban

Nemcsak a kerámia anyag amiböl a CERAMIC HOUSES EU legyártja a családi házak falait és más épületeket, de maga a kivitelezési mód (a ch-3E) is egyedi.

Általában véve az összeszerelt házak a hagyományos technológiához (darabos téglából készült téglaépítés) képest gyorsabb építést garantálnak. A falak gyártásának gyárba való áthelyezésével nemcsak a teljes építési folyamat gyorsul fel, hanem a hibaarányok is kiküszöbölhetők.

A ház falai a gyártás során szigorú technológiai ellenőrzés alatt állnak, ami garantálja a tökéletes egyenességet, pontosságot és egyéb minőségi paramétereket. A falakban már beépített csövek vannak a villamosenergia-elosztáshoz, létrehozott hornyok a víz- és szennyvízcsövek elhelyezéséhez, ami időt és pénzt takarít meg a befejező munkálatok során.

A peremfalakat már alap hőszigeteléssel szállítjuk az Ön projektjének megfelelően. Az előnyök nemcsak az előregyártott építési módban, hanem mindenekelőtt magában az anyagban rejlenek. A kerámia anyag használata esetén az ilyen házak javítják a falazott építés tulajdonságait (ökológiai diffúziós-nyitott építés), és minőségi lakhatást biztosítanak ügyfeleinek a korlátlan élettartamú házakban. A páraáteresztő képesség, a hangszigetelés vagy a kiváló hőszigetelő tulajdonságok a kerámiaházak építéséből eredő legfontosabb előnyök.

A gyártásra és a beépítésre szabadalommal rendelkezünk, ami nemcsak a szlovák piacon, hanem egész Európában is egyediséget biztosít. A gyártott falelemek megfelelnek az európai szabványok által meghatározott jelenlegi kritériumoknak. Így Önnek többé nem kell aggódnia a számítások miatt. Az egyes építési részek szinkronizálásának köszönhetően elkerülheti például a túlméretezett alapokat is, és ugyanarra a beépített területre több hasznos területet kap.

Hívjon most! 8:00 – 16:00h