Jöjjön el és nézze meg, hogyan lehet kerámia házat építeni.
Hárman Önök közül kapnak egy utalványt 10% kedvezménnyel a nyers épületre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre e-mailben, és az eseményekről mi e-mailben tájékoztatjuk Önt/Önöket.

Az Önök adatait őrizzük és csak azokra a célokra használjuk fel amelyekre a beleegyezésüket adták. Harmadik félnek nem tesszük közzé. Olvassa a személyes adatokra vonatkozó elveket.

Ősz. Egy gyönyörű színű természet és a még mindig meleg napsugarak, amelyek mind az Ön, mind nekünk örömére szolgálnak a nyílt napokon az előre gyártott kerámia házak építésénél. De nem lehetünk mérgesek, ha az időjárás megváltozik, és egy tipikus hideg és esős őszi napra ébredünk. Mivel rugalmasan reagálunk az időjárási körülményekre, a nyitott napok hivatalos dátumai változhatnak. Örömmel kínálunk Önnek individuális kerámiaház megtekintéseket az Ön környezetében. Kérjük, hozzánk forduljon közvetlenül a hely és az idő egyeztetéséért. Örülük a találkozásnak!

  • Budapest: 10.12.2019, 15.00 és 17.00 között (nyers épület)
    írjon nekünk az info@ceramichouses.hu címre, e-mail címet küldünk Önnek

Jöjjön, nézze meg, hogyan épül és miért a kerámia ház a legjobb választás a piacon. láthatja a kerámia ház kivielezését vagy házat kulcsrakész kivitelezésben. szeretettel várjuk az érdeklődőket az új házakra akik személyesen meggyőződhetnek, hogy a természetbarát tartózkodás lehet gazdaságos és energia takarékos is.

Ár ajánlat:
Projektje / háza egyedi méretre készül
E: info@ceramichouses.hu
T: +421 948 641 500

Szavazzon!

Nahrávam hlasovanie

Melyik városban szeretné az épületet megtekinteni?

Köszönöm
Már szavazzot!
Vyberte možnosť prosím!

    Válasszanak tervkatalógusunkból