FAQ – gyakran feltett kérdések – Előre gyártott Házak

Gyakran feltett kérdések

a kerámia házakról

Kezdjen el írni és keresse meg a választ a kérdésére! Vagy tekinse meg az alábbi válaszokat.

Mi az a kerámiaház?

Előregyártott ház hagyományos és kizárólag természetes anyagokból, amely néhány óra alatt felépül

A CERAMIC HOUSES EU előregyártott házai nemcsak környezetbarátok  és ártalmatlanok az egészségre, kizárólag természetes anyagokból történő gyártásuknak köszönhetően, hanem kiváló hőszigeteléssel és hangszigeteléssel, tárolási tulajdonságokkal, korlátlan élettartammal és egyéb előnyökkel is rendelkeznek. Az épületgépészeti installációk előkészítésének és az üzem gyártása során alkalmazott alapszigetelésnek köszönhetően megépítjü és átadjuk Önnek a bungaló nyersépületét.
A kulcsrakész ház elkészítése néhány héten belül lehetséges.Házakat kizárólag Szlovákiában a legalacsonyabb piaci áron gyártjuk.Az elrendezés megtervezésekor maximális rugalmasságot kínálunk, és a testre szabott ház projekt ára megegyezik a katalógus ház árával. Ezeknek és sok más előnynek köszönhetően a kerámiaházak hagyományos, évek óta bevált minőségű anyagok tökéletes kombinációját jelentik modern építési technológiával.

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Mi a különbség a kerámia ház és a többi technológia között?

Az építkezésnek a gyorsasága

A kerámia készházak építése összehasonlíthatatlanul gyorsabb. Előregyártott kerámia ház – csupasz épület – magasabb szakaszában a durva építés elkészül 3-5 nap alatt. Az előregyártott kerámia falak precízek, közvetlenül a gyárból hőszigetelő réteggel rendelkeznek, a minőség nagyon magas.

Teljes áron, ami összehasonlíthatlan

Az előregyártott kerámia falak gyártásának és építésének modern technológiájának köszönhetően, amelyek kerámia kompozitból készülnek, a gyártási sebességnek és a rendkívül gyors építésnek köszönhetően az árszint minimálisra csökkenthető. Már kevesebb mint 25.000,-€-ból is lehet egy nyers építkezés. Az árakért tekintse meg katalógusunkat.

Összehasonlítás a faházzal

 • Egy kerámiaház élettartama a számítások szerint több száz év, tehát gyakorlatilag korlátlan.
 • A penész, a rovarok és a rágcsálók kiküszöbölése és elnyomása.
 • Az idő múlásával nem szabadulnak fel vegyi anyagok a belső térbe.
 • Az építőanyagot nem szükség tovább kezelni.
 • Jobb hangszigetelő tulajdonságok.
 • Lehetőség problémamentes utólagos módosítások.
 • Diffúziós nyitottság – épület ,,lélegzik,,.

Összehasonlítás a téglaépítéssel

 • Az előregyártott kerámiaház falának szilárdsága jelentősen nagyobb az illesztések nélküli integritás miatt.
 • Előkészített víz- és áramellátás, nem szükséges bontás vagy vésés.
 • Kerámia külső falait a gyárből importáljak kétkomponensű, szigeteléssel.
 • A falak teljesen természetes anyagokból készülnek, valamint a használt hőszigetelés is.
 • A előre gyártott kerámia házak összetételük miatt kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.
 • Kevesebb beépített terület és nagyobb hasznos terület azonos méert elérése mellett
 • A falakban nem keletkeznek hajszál repedések.

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Mit tartalmaz a fal?

A négy alapelem

A kerámia házak teljes egészében természetes anyagokból készülnek. A négy alapvető alkotóeleme a Liapor, a Siopor, a cement és speciális adalékanyagok, tulajdonságaik javítása érdekében. Élettartamuk határozatlan időre szól, ugyanúgy, mint a tégla esetében. Hasonlóképpen, a minőségi paraméterek (gőzáteresztő képesség, hang- és hőszigetelés) szintén összehasonlíthatók, de a kész falakat tartalmazó gyártási technológiának köszönhetően, melyek tartalmazzák a beépített hálózatok előkészítését (víz, áram, stb.), további előnyöket nyújt Önnek az előregyártott házak építése.

•1 SIOPOR

A diatomit (a Siopor fő alkotóeleme) egy természetben előforduló finom szilikátkő, amely könnyen bomlik finom fehér vagy törtfehér porrá.

A Siopor hatékony, hőszigetelő és hangelnyelő szilikát anyag, amely porózus gömb alakú granulátumokból áll. Kivételes tulajdonságai miatt alkalmas környezetbarát, energiatakarékos, előregyártott kerámiaházak építéséhez. A Siopor kiváló műszaki paraméterei különféle alkalmazásokat tesznek lehetővé házak építésében.

Siopor - materiál keramických stien

•2 LIAPOR

Liapor nahrádza bežné kamenivo. Vyrába sa výpalom a expandáciou treťohôrnych ílov v rotačných peciach.

A Liapor nagyon könnyű granulátum. A természetéből adódóan a Liapor a kerámia anyagok közé tartozik, amelyek a legrégebbi és a legtöbbet bevált építőanyagok. A Liapore esetében ez az alapanyag magasabb szintű feldolgozása, amely további tulajdonságokat, például nagyon alacsony ömlesztett sűrűséget és kiváló hőszigetelési tulajdonságokat tesz lehetővé, a kerámia anyagok olyan alapvető tulajdonságain túl, mint szilárdság, alacsony vízabszorpció, stabilitás és egészségbiztonság.

Liapor - základná zložka na výrobu keramických stien

•3 CEMENT

A cement egy természetes kötőanyag, amely biztosítja a kompozit elemek tökéletes kötését egy szilárd, monolit részbe.

A cementet főként helyi forrásokból szerezzük be.

A cement alapvető feladata a magas, korlátlan időszilárdság biztosítása minden típusú épületszerkezethez. Kizárólag kiváló minőségű cementeket használunk neves szlovák gyártóktól, nagyobb végső szilárdsággal. Minőségüket a gyártási folyamat folyamatos felügyelete garantálja, amelyet a vonatkozó tanúsítványokat kiállító felhatalmazott hatóság biztosít.

Az előregyártott kerámiaház egyes részei a kötőanyagnak – a cementnek köszönhetően – kiváló minőségűek.

Cement ako základná zložaka na výrobu keramických stien

•4 SPECIÁLIS ADALÉKANYAGOK

Természetes alkotóelemeken alapuló speciális adalékanyagok.

Természetes alkotóelemek az előregyártott házak építésére szolgáló kerámiafalak hőszigetelésének, hangszigetelésének és statikus tulajdonságainak javításához. Ezek elsősorban lágyítók, amelyek megváltoztatják a kerámiakompozit felhasználási idejét és kikeményedését, növelik annak szilárdságát. Fontos összetevő a levegőztető adalékanyag, amely javítja a kompozit hőszigetelési paramétereit és csökkenti annak fajsúlyát.

Špeciálne prísady do keramického kompozitu

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Melyek a kerámia fal jellemzői?

Természetbarát

A kerámiaházak technológiájának számos környezeti előnye van. Alkalmas allergiában szenvedők számára is. Nem csak Önt óvja, de a környezetét is.

Gazdaságos

A modern technológiának és az előregyártott kerámiafalakból való építésnek, amelyek kerámiakompozitból készülnek, a legyártás sebességének és a rendkívül gyors felépítésnek köszönhetően az árszint minimálisra csökkenthető. A szerkezetkész épületet már 266 €/m²-től is megkaphatja. Emellett a padlóterület átlagosan 12% -kal nagyobb. Az árakat katalógusunkban találja.

Energiatakarékos

A felhasznált természetes anyagnak köszönhetően az SW kerámia falak kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Nemcsak a ház befejezéséhez felhasznált anyagok idő- és pénzügyi igényei, hanem maguk az üzemeltetési költségek is jelentősen csökkennek.

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Milyen házakat építhetünk?

Bármilyet

Az SW előregyártott kerámiaházak gyártásának technológiája nincs korlátozva. Bármilyen házat felépítünk Önnek. Ezenkívül, egyes szerkezeti elemek, mint például az ívelt ajtókeretek, kevésbé idő- és költségigényesek, mint a téglából vagy hasonlóan darabos építőanyagból való építéskor.

Nézze meg katalógusunkat, hisszük, hogy tud majd választani, ha pedig nem, akkor egyedi kerámiaházat készítünk Önnek.

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Lehetséges saját projekt alapján építeni kerámiaházat?

Igen, természetesen

Inspirációt találhat a mi vagy egyéb családi házak katalógusában. De ha egyik projekt sem nyeri el a tetszését, saját tervvel is előállhat, még akkor is, ha az csak egy ceruzarajz a papíron. Mi átrajzoljuk az ötletét, és egy személyre szabott házprojektet készítünk Önnek.

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Milyen előregyártott kerámiaházak terveivel szolgálhatunk?

Választhat online katalógusunkból, de készítünk terveket egyedi igények szerint is

A ház ára építészmérnöki szolgáltatásokat is tartalmaz. Minden projektet az Ön igényeihez igazítunk, figyelembe véve pénzügyi lehetőségeit és az építkezés helyszínét.

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Mennyibe kerül egy családi kerámiaház?

A legjobb ár a piacon

Az SW előregyártott kerámiaház ára a beépített területtől, a megrendelt építési szakasztól, a projekttől és az építés helyétől függ. Más építési technológiákhoz képest a kerámiaház ára, összevetve hasonló nagyságú beépített területtel rendelkező és építési szakaszban kivitelezett házakkal, kiváló, a legjobb a piacon.

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Milyen gyorsan építhetünk fel egy kerámia házat?

Alapkivitel

A bungaló ház alapkivitelben néhány órán belül épül fel. Az alapkivitelben épült bungaló átadása általában 7 napon belül megtörténik. Többszintes épület esetén az építési idő néhány héttel meghosszabbodik, a mennyezeti lemezépítés rendszerétől és méretétől függően.

Kulcsrakész kültér

Az előregyártott kerámiaház külterének felépítése kulcsrakészen az általunk felállított standard szerint, 1–2 hónapon belül készül el, a ház méretétől függően.

Kulcsrakész kültér és beltér

Az előregyártott kerámiaház külterének és belterének felépítése kulcsrakészen az általunk felállított standard szerint, 3–4 hónapon belül, a ház méretétől függően.

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Hogy néz ki a szerződéskötés folyamata?

Egyszerű

 • Projekt kiválasztása vagy egyedi igény szerinti terv elkészítése.

 • A projekt és a szerződéses szállítási terjedelem jóváhagyása (amit az ár magában foglal).

 • A szerződés aláírása.

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Milyen módon finanszírozhatjuk az építést?

Készpénz

Használhatja saját pénzét vagy olyan hitelforrásokból származó pénzeszközöket, amelyek nem kapcsolódnak a szóban forgó előregyártott kerámiaház építéséhez. Mindkét esetben készpénzes ügyfélként kezeljük.

Készpénz és jelzálog kombinációja

Az építkezés kezdetének finanszírozása saját pénzügyi forrásaiból, majd a további foytatáshoz és befejezéshez jelzálogkölcsön igénylése, amely jóváhagyásához a kérdéses kerámiaház szolgál biztosítékként.

Jelzáloghitel

Minimális részben önerőből, a teljes építési folyamat és a ház befejezése hitelforrásokból finanszírozva, ahol a biztosíték a megrendelt előregyártott kerámiaház.

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Megnézhetek egy már felépített kerámiaházat?

Igen, ez lehetséges

Több száz kerámia házat építettünk Szlovákiában és a szomszédos országokban is. Rendszeresen ingyenes házbemutatókat szervezünk a nyilvánosságnak, ahol láthatják a ház szerelését vagy magát a házat belsőtér/külsőtér kulcsrakész állapotban. Az építkezés átadása után tiszteletben tartjuk ügyfeleink magánéletét, de azokat természetesen felkeresheti, akik a beköltözés után engedélyt adnak erre. Vegye fel velünk a kapcsolatot, megkapja a tervezett nyilvános házbemutató napok naprakész listáját, és a kerámiaház tulajdonosai kontaktusát.

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus

Nem kapott választ?

Kérdezzen tőlünk, és Mi bármit megválaszolunk!

  Az Önök adatait őrizzük és csak azokra a célokra használjuk fel amelyekre a beleegyezésüket adták. Harmadik félnek nem tesszük közzé. Olvassa a személyes adatokra vonatkozó elveket.