Rólunk

Közép Európában csak mi gyártunk és kivtelezünk épületeket könnyü kerámiafal részekből.*

Környezetbarát anyagilag előnyös és energetikailag progresszív rendszer – a CH 3E biztosítja számunkra a sikert az építőipari piacon. Munkánk eredménye több EU államban és a tengeren túlon is megtalálható.

* nemzetközi bizonylat EN1520

Cégünk számára az Ön elégedettsége a legfontosabb.

A mi elkötelezettségünk árban elérhető és magas minőségü épületek forgalmazása. Csapatunk magas szakmai szinten dolgozik, őszinte lelkesedéssel és azzal a céllal, hogy túllépje az ügyfeleink elvárását. A közös munka a szakemberekkel, akik szintén vezetők az inovációs technológiák terén ebben az iparban elkötelez minket, mint kiviteklezőket, hogy a legjobbat tudjuk nyújtani mindenegyes ügyfelünknek.

A minőségi kerámia előregyártott házak a legjobb műszaki tanúsítványokkal rendelkeznek. A műszaki és esztétikai tulajdonságok terén – ahol a pontosság már milliméterben mérhető -, a hő- és hangszigetelő tulajdonságok mellett az előregyártott házak óriási ugrást tettek előre, és nem csak a klasszikus téglaházakat múlják felül minden részletükben. A maximálisan rugalmasak vagyunk az alaprajz tervezésében és a szállítási terjedelemben, ez teszi kínálatunkat páratlanná.

spokojní zákazníci Ceramic Houses s.r.o.

Szolgáltatások az Önök számára

A CERAMIC HOUSES EU átfogó megoldást nyújt ügyfeleinek a tanulmánytervezéstől, az építési engedélyhez szükséges projekt kidolgozásán keresztül, a ház gyártásától és építésétől a ház kulcsrakész átadásáig. Az építési tevékenység és az új technológiák folyamatos bevezetése mellett az építkezés finanszírozásában is segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.

Ügyfeleink egyedi projektjei mellett a vállalat fejlesztési akciókban is részt vesz az építésben, az ilyen projektek önfinanszírozásával. Szakmai szempontból a jó projektek finanszírozásának területe a pénzügyi stabilitás egyik eleme partnereink számára. Jó modell a fejlett országokban (Ázsiában és Közép-Afrikában) a konzorciumok létrehozása is, ahol a nemzetközi intézményekkel való együttműködés szükséges a kihívást jelentő és kockázatos projektek általános sikeréhez. Minden projektben, legyen az akár belföldi, akár külföldi, a kockázatok és természetesen a jövőbeli nyereségek és befektetések diverzifikálásának általános elvére alapozunk.

Évente több mint 100 ház épül Magyarországon különböző helyszíneken, és további építkezések történnek a szomszédos országokban.

Évente több tucat új és izgalmas kerámiaházat, lakóházat és egyéb épületet építünk új és régi ügyfeleink számára. Ezek közül néhány kevésbé igényes, míg mások alapos előkészítést és egyedi alaprajz-fejlesztést igényelnek. Minden egyes projektet azonban egyedileg, az ügyfél igényeit szem előtt tartva közelítünk meg.

Az új gyártóüzemek beindításával lehetőség nyílik arra, hogy az egyedi házak építése mellett még inkább részt vegyünk az üreges épületek építésének nagyszabású projektjeiben, akár a kivitelezők alvállalkozójaként, akár fő beruházóként és kivitelezőként. Több száz tervezett ház, több tucat kiadott építési engedély és még több új jelentkező bizonyítja, hogy a kerámiaházak a legjobb választás a piacon!

Keramický dom, bungalov od Ceramic Houses