Rólunk

Közép Európában csak mi gyártun és kivtelezünk épületeket könnyü kerámiai fal részekből.*

Környezetbarát anygilag előnyös és energetikailag progresszív rendszer CH 3E biztosítja nekük a sikert az építőpiacon. Munkánk eredménye több EÚ államban és a tengeren túl is látható.

* nemzetközi bizonylat EN1520

Az Ön megelégedettsége a mi cégünkben az első helyen

A mi elkötelezettségünk árban elérhető és magas minőségü épületek forgalmazása. A mi csapatunk magas szakmai szinten dolgozik, lelkesedéssel és azzal a céllal, hogy túllépje az ügyfeleink elvárását. A közös munka a szakemberekkel ebben az iparban, akik szintén vezetők az inovációs technológiában elkötelez minket, mint kiviteklezőt a legjobb ajánlatot nyújtani a széles körü ügyfeleknek.

A minőségi szerelt kerámia házaknak a legjobb technikai bizonylatuk van. A technikai-esztetikus téren ahol a pontosság már miliméterekben mérendő, a hő és hangszigetelés a szerelt házaknál óriási lépéssel halad előre, amellet minden paraméterben megelőzte a klasszikus falazott házakat. A maximális rugalmasság a tervezésnél és a kivitelezésnél és a szállítmány tartama páratlan.

spokojní zákazníci Ceramic Houses s.r.o.

Szolgáltatások az Önök részére

A CERAMIC HOUSES EU cég az ügyfeleinek komplex megldást nyújt a látványtervtől, tervdokumentáció kidolgozására az építkezési engedélyhez, kivitelezés, nyersház felépítése egészen a kulcsrakész kivitelezésig. Ez építkezési tevékeynség és az állandó technológiai újítások mellett segítséget nyújtunk a ház finanszírozásánál is.

Az egyedi projektokon kívül cégünk foglakozik önerejü tervek megvalósításában is fejlesztő akciókban. Szakmai szemmel nézve a jó tervek finanszírozása a mi ügyfeleinknek stabil finanszíroszást jelent. Megfelelő példa erre a konzorcium a fejlődő országokban (Ázsia és Közép Afrika ) ahol a teljes siker érdekében a nehéz és kockázatos terveknél szükséges az eggyüttmüködés a nemzetközi intézmények. Minden egyes tervezésnél otthon vagy külföldön is az általános diverzifikációs alapelvből indulunk ki, természetesen a jövendő nyereségből és befektetésből is.

Évente több mint 100 ház épül Magyarországon különböző helyszíneken, és további építkezések történnek a szomszédos országokban

Minden évben felépítünk több tucat kerámiai családi házat, lakóházat, vagy egyéb épületet úgy az új vagy a már meglévő ügyfeleink részére. Némelyek kevésbé igényesek, de vannak olyanok is amelyek alapos előkészületet követelnek. Minden egyes tervhez természetesen individuálisan kvitelezünk az ügyfél elképzelései szerint.

Az új gyártási üzemünk megnyitása 2022 évben olyan lehetőségeket nyújt, hogy az egyéni házak kivitelezése mellett, még nagyonn létszámban részt vehetünk mint fövállakozó a developereknek vagy mint fö beruházó és vállakozó. Megtervezett házak százai, több tucat építkezési engedély kiadása és egyre tőbb új érdeklődő a bizonyíték, hogy a kerámia házak a legjobb választás a piacon.

Keramický dom, bungalov od Ceramic Houses
Írjon nekünk