A négy alapelem

A kerámia házak teljes egészében természetes anyagokból készülnek. A négy alapvető alkotóeleme a Liapor, a Siopor, a cement és speciális adalékanyagok, tulajdonságaik javítása érdekében. Élettartamuk határozatlan időre szól, ugyanúgy, mint a tégla esetében. Hasonlóképpen, a minőségi paraméterek (gőzáteresztő képesség, hang- és hőszigetelés) szintén összehasonlíthatók, de a kész falakat tartalmazó gyártási technológiának köszönhetően, melyek tartalmazzák a beépített hálózatok előkészítését (víz, áram, stb.), további előnyöket nyújt Önnek az előregyártott házak építése.

•1 SIOPOR

A diatomit (a Siopor fő alkotóeleme) egy természetben előforduló finom szilikátkő, amely könnyen bomlik finom fehér vagy törtfehér porrá.

A Siopor hatékony, hőszigetelő és hangelnyelő szilikát anyag, amely porózus gömb alakú granulátumokból áll. Kivételes tulajdonságai miatt alkalmas környezetbarát, energiatakarékos, előregyártott kerámiaházak építéséhez. A Siopor kiváló műszaki paraméterei különféle alkalmazásokat tesznek lehetővé házak építésében.

Siopor - materiál keramických stien

•2 LIAPOR

Liapor nahrádza bežné kamenivo. Vyrába sa výpalom a expandáciou treťohôrnych ílov v rotačných peciach.

A Liapor nagyon könnyű granulátum. A természetéből adódóan a Liapor a kerámia anyagok közé tartozik, amelyek a legrégebbi és a legtöbbet bevált építőanyagok. A Liapore esetében ez az alapanyag magasabb szintű feldolgozása, amely további tulajdonságokat, például nagyon alacsony ömlesztett sűrűséget és kiváló hőszigetelési tulajdonságokat tesz lehetővé, a kerámia anyagok olyan alapvető tulajdonságain túl, mint szilárdság, alacsony vízabszorpció, stabilitás és egészségbiztonság.

Liapor - základná zložka na výrobu keramických stien

•3 CEMENT

A cement egy természetes kötőanyag, amely biztosítja a kompozit elemek tökéletes kötését egy szilárd, monolit részbe.

A cementet főként helyi forrásokból szerezzük be.

A cement alapvető feladata a magas, korlátlan időszilárdság biztosítása minden típusú épületszerkezethez. Kizárólag kiváló minőségű cementeket használunk neves szlovák gyártóktól, nagyobb végső szilárdsággal. Minőségüket a gyártási folyamat folyamatos felügyelete garantálja, amelyet a vonatkozó tanúsítványokat kiállító felhatalmazott hatóság biztosít.

Az előregyártott kerámiaház egyes részei a kötőanyagnak – a cementnek köszönhetően – kiváló minőségűek.

Cement ako základná zložaka na výrobu keramických stien

•4 SPECIÁLIS ADALÉKANYAGOK

Természetes alkotóelemeken alapuló speciális adalékanyagok.

Természetes alkotóelemek az előregyártott házak építésére szolgáló kerámiafalak hőszigetelésének, hangszigetelésének és statikus tulajdonságainak javításához. Ezek elsősorban lágyítók, amelyek megváltoztatják a kerámiakompozit felhasználási idejét és kikeményedését, növelik annak szilárdságát. Fontos összetevő a levegőztető adalékanyag, amely javítja a kompozit hőszigetelési paramétereit és csökkenti annak fajsúlyát.

Špeciálne prísady do keramického kompozitu

Előre gyártott Házak – Tervkatalógus