2 szobás moduláris ház

katalógus szám: M2

2 szobás moduláris ház

Projekt leírása

Moduláris ház, nemcsak a kertbe, az alap kétszobás változatban. Minimális beépítettség, egyszerű elrendezés, kulcsrakész szállítás már 35.800 Euróért áfa nélkül. Már az üzemben a falburkolatok előkészítésének és befejezésének köszönhetően, új házát kulcsrakész változatban adjuk át Önnek, nem néhány hónap múlva, hanem 3 héten múlva. Ha egy hálószoba nem elegendő az Ön számára, akkor a moduláris házat három és négyszobás változatban is kínáljuk. A kerámia kompozit kivételes tulajdonságainak köszönhetően a kerámia moduláris ház egész évben lakható.

 • Beépített terület: 50 m²
 • Hálószobák száma: 1
 • Külön WC: nem
 • Külön konyha: nem
 • Terasz: nem tartalmazza
 • Alapterület: 41.91 m²
 • Fürdőszobák száma: 1
 • Garázs: nem

Az ár nem tartalmazza az alaplemezt, földmunkákat, áfát és a Magyarországon belül történő szállítást. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elküldhessük a pontos részleteket mit tartalmaz az ár és milyen szállítási feltételek vannak.

Projekt galéria

2 szobás moduláris ház alaprajza

 1. Bejárat+Nappali: 19.82 m²
 2. Konyha: 6.57 m²
 1. Fürdőszoba: 4.35 m²
 2. Hálószoba: 11.17 m²
2 szobás moduláris ház, alaprajza

Az új háza 100%-os lesz

RUGALMAS

Maximális tervezési és építési rugalmasság. Választhat bármilyen ház projektet, vagy pedig saját elkébzeléseik alapján kidolgozunk Önöknek egyett.

Tudjon meg többet

GAZDASÁGOS

Gyors építési folyamat. Alacsony gyártási költségek. Alacsony energiafogyasztás a használat alatt. A legalacsonyabb ár a piacon.

Tudjon meg többet

KÖRNYEZETBARÁT

Az alacsony energia fogyasztású szerelt keramikus ház megkiméli nem csak az Ön pénztárcáját, de az energiatakarékosságával megkiméli az életkörnyezetet is!

Tudjon meg többet
Rendelje meg ezt a házat
+421 948 641 500
info@ceramichouses.hu

Hívjon most! 8:00 – 16:00

+421 948 902 300

Írjon most!

info@ceramichouses.hu

Nem kapott választ?

FAQ – gyakran feltett kérdések

További projektek