Kis ház 25 m²

katalógus szám: 85

Kis ház 25 m² - sz.85

Projekt leírása

Abban az esetben ha egy, maximum két személyre keres lakást, nincsenek nagy igényei és minimális élettérre van szüksége, a 85. számú projekt tökéletes az Ön számára! Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a házak legfeljebb 25 m²-es beépített területtel. Az építkezéshez elég beadni az egyszerű bejelentési tervet az építésügyi hatósághoz. Az építési költségek az elképzelhető legalacsonyabbak. Az alig 25 m²-es beépítettség ellenére mindent megkap, amire szüksége van, akár hétvégi kertes házban, akár gazdaságos és minimalista egész éves lakhatásként. A beépített terület maximálisan hatékony kihasználása garantálja Önnek a minimális üzemeltetési költségeket és a legalacsonyabb vételárat. A 25 m²-ig beépített területű kis ház projektje az Ön igényei és a telek adottságai szerint módosítható.

  • Beépített terület földszint: 24,70 m²
  • Beépített terület emelet: 14,44 m²
  • Hálószobák száma: 1
  • Alapterület: 28,90 m²
  • Fürdőszobák száma: 1
  • Garázs: nem

Projekt galéria

Egy kis ház alaprajza 25 m2-ig

Földszint

  • További információért kattintson a számra az alaprajzon.

Kis ház 25 m² - sz.85 - alaprajz - földszint

Emelet

  • További információért kattintson a számra az alaprajzon.

Kis ház 25 m² - sz.85 - alaprajz - emelet

Az új háza 100%-os lesz

RUGALMAS

Maximális tervezési és építési rugalmasság. Választhat bármilyen ház projektet, vagy pedig saját elkébzeléseik alapján kidolgozunk Önöknek egyett.

GAZDASÁGOS

Gyors építési folyamat. Alacsony gyártási költségek. Alacsony energiafogyasztás a használat alatt. A legalacsonyabb ár a piacon.

KÖRNYEZETBARÁT

Az alacsony energia fogyasztású szerelt keramikus ház megkiméli nem csak az Ön pénztárcáját, de az energiatakarékosságával megkiméli az életkörnyezetet is!

Az építés és a finanszírozás három szakasza – Értékelje fel pénzügyi lehetőségeit

1. építési szakasz

Exteriér és interiér alapkivitelben

Tudjon meg többet …

Ár: 40.372,-€

2. építési szakasz

Exteriér kulcsrakészen az interiér alapkivitelben

Tudjon meg többet …

Ár: 72.799,-€

3. építési szakasz

Kulcsrakész ház

Tudjon meg többet …

Ár: 103.146,-€

Az ár Magyarországra történő szállítás nélkül, áfa nélkül és a kontyolt tetőszerkezet felárral jár.A raktáron lévő ház ára az I. fokozatban 20% -os kedvezmény után rendelkezésre áll a ház módosításának lehetősége nélkül. A 2. és a 3. fokozat ára egy új építésű házra vonatkozik rendelkezésére álló módosításokkal.Az ár nem tartalmazza az alaplemezt és a földmunkákat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kiszámolhassuk az árat az Ön régiójában és az Ön követelményeinek megfelelően.

Hívjon most! 8:00 – 16:00

További projektek