MAGAZIN / Blog

Olvassa el a kerámiaházakról, az építésről és az új technológiákról szóló cikkeket. Érdekességek és újdonságok az előregyártott házak világából. A környezetkímélő és modern kerámiaházak a házépítés legújabb technológiája.

Ön a következő kategóriában van: Újdonságok, érdekességek

Elkötelezettségünk és elhatározásaink 2023 – ban

8. február 2023|Magazin, Ön kérdez, mi válaszolunk, Újdonságok, érdekességek|

A környezetbarát családi házakat gyártó cégnél a természet védelme a cég működésének fő alapelve. Tisztában vagyunk a környezet rossz állapotával és cégünkhöz hasonlóan a benne dolgozók is felelősséget éreznek a munkájukkal és életvitelünkkel kapcsolatos minden tevékenységért. Nem vagyunk közömbösek a klímaválság iránt és követjük a mottót Egészségesebb világot építünk!

12 ok miért válasszon egy kerámia előregyártott házat – természetes építőanyag – 9. rész

5. szeptember 2021|Magazin, Ön kérdez, mi válaszolunk, Újdonságok, érdekességek|

Az előregyártott kerámia ház szabadalmaztatott technológiával készül, kizárólag természetes anyagokból. Ennek eredményeként környezetbarát és egészséges életmódot biztosít korlátlan élettartammal.

12 ok miért válasszon egy kerámia előregyártott házat – Hagyományos építőanyag – 8. rész

14. augusztus 2021|Magazin, Ön kérdez, mi válaszolunk, Újdonságok, érdekességek|

A kerámia előregyártott ház a hagyományos, évek óta bevált anyagok és a modern építési technológia kombinációja. Ennek köszönhetően most a legegészségesebb, leggyorsabb és legelőnyösebb lakhatást kínálja a piacon.

Go to Top