BevezetésMagazinÖn kérdez, mi válaszolunk

MAGAZIN / Blog

Olvassa el a kerámiaházakról, az építésről és az új technológiákról szóló cikkeket. Ön kérdez, és mi válaszolunk. Válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre, információk a technológia világából és a modern életmódról.

Ön a következő kategóriában van: Ön kérdez, mi válaszolunk

Kerámia előregyártott ház, a ház falainak szilárdsága

21. október 2020|Magazin, Ön kérdez, mi válaszolunk, Újdonságok, érdekességek|

Elgondolkodott már azon, hogyan lehetséges, hogy valami olyan törékeny és könnyű, mint egy fa levelei képesek ellenállni a viharoknak? Ez a belső bordázott szerkezetüknek köszönhető. A kerámia előregyártott ház a modern és gyors építési technológia tökéletes kombinációja, minőségi, természetes és szilárd anyagok felhasználásával.

Diffúziósan nyitott épületek vagy hogyan kerüljük el a házban a nedvesedést?

6. július 2020|Magazin, Ön kérdez, mi válaszolunk, Újdonságok, érdekességek|

Hogyan kerüljük el a nedvesedést a házban, és minimalizáljuk az üzemeltetési költségeket? Miért tudja biztosítani egy előregyártott kerámiaház az egészséges és nedvességmentes lakóteret még a kényszerlevegőztetés alkalmazása nélkül is? Jobb-e a diffúziósan nyitott - páraáteresztő, vagy diffúziósan zárt ház?

Kerámia előre gyártott ház, beépített terület, használható terület és a különbség közöttük

26. május 2020|Magazin, Ön kérdez, mi válaszolunk, Újdonságok, érdekességek|

Beépített terület, a használható terület és a különbség közöttük. Miért mondják, hogy az előre gyártott ház előnyösebb? Hogyan lehet megtakarítani a beépített területeket, és hogyan lehet több felhasználható helyet elérni?

Előregyártott kerámia házak tűzállósága

19. augusztus 2019|Magazin, Ön kérdez, mi válaszolunk, Újdonságok, érdekességek|

Ház építését tervezi, és kíváncsi, melyik anyag biztosítja a legjobb paramétereket és tulajdonságokat? Miért fontos összehasonlítani nem csak a beruházás költségeit és az új ház építésének gyosaságát, hanem az anyag tulajdonságait is, például a tűzállóságát és a tűzel szembeni reakciót?

Go to Top