Előregyártott ház a legalacsonyabb árban

Előregyártott ház a legalacsonyabb árban az építőiparban

Hogy lehet építeni legkedvezőbb árban inteligens házat alacsony fenntartási kiadásokkal?

Van több lehetőség az összehasonlításra melyik ház a legmegfelelőbb. Amíg az egyes ügyfeleknek fontos a gyorsaság, másoknak a legfontosabb a rugalmasság. Mindenkinek azonban a legdöntőbb a végső ár, de senkinek sem kell az ár kárára csökkenteni a minőséget az egészséges lakásban az inteligens házban. Az építőiparban már rég nem érvényes hogy a jobb minőség az egyenlő a magasabb árral. Miért tudunk tehát ideális házat kivitelzni a legjob árban az építkezési piacon ?

Milye a standard ár CERAMIC HOUSES EU kerámiaházért? Kérjen tőlünk árajánlatot!

Tervdokumentáció kidolgozása egyedi méretre, de mindig a gazdaságos megoldással

Minden egyes tervdokumentációt átértékelünk és ajánlunk olyan módosításokat amelyek pozitívan hatnak majd az ára vagy a későbbiekben a fenntartási költségekre. Az méretre szabott ház a jövendő tulajdonos elképzeléseinek kell, hogy megfeleljen. Mindenkinek még a legigényesebb ügyfélnek is tudunk kínálni olyan megoldást, amely csökkenti az építkezési költségeket és a takarékos fenntartást. A ház amelynek fenntartása hónaponként több 100 € kerül már nem modern. A CERAMIC HOUSES EU kerámiai házaknál a kiváló hőszigetelő anyag és a jó hőtartó anyagok felhasználása által a fenntatrási költségek alacsonyak. Ha a ház az erergia takarékos ház általános követelményeit tartalmazza Ön biztos örömmel fogja fizetni.

A gyártás automatizálása és a hibák kiküszöbölése

A Ceramic Houses fö programa a családi házak előregyártott részei kivitelzése, amiből aztán vannak kivitelezve a családi házak, többlakásos epületek stb. A megnevezés CH3E a 3 fö előnyt fejezi ki, és pedig: ekonomikus,ekologikus és energetikus. Ez a gyártási folyamat az építészetben egyedi és forradalmi. A fő elemek gyártása a gyártási részlegen történik szigorú tehnológiai ellenőrzéssel. Ezzel biztosítva van a magas minőség és az esetleges hibák kiküszöbölése. A legyártott elemek megfelelnek a szigorú EU normáknak és az ekológiai feltételeknek. A jól átgondolt gyártási folyamat, amelynek a cégünk az egyedüli tulajdonosa, az ügyfélnek van lehetősége a rugalmas kivitelezésre a ház tervezésében.

Előregyártott részek az üzemben, tehát rövidebb idő a ház befejezésére

A falak az üzemben már az előre megbeszélt tervek alapján készülnek ahol az elektromos és víz vezetékek már elővannak készítve, ezzel idöt és pénzt lehet megtakarítani. Ideális esetben nincs szükség az építkezésen semmit utólagosan vésni, átalakítani. A kültéri falak már szigeteléssel vannak szállítva az építkezésre. A végleges kivitelezésre a választófalaknál elég a 3 mm vékony vakolat.

A nedves részek szállítása az üzembe tehát az időjárás függetelensége

Mivel a falak gyártása és a nedves folyamat az üzemben történik a kivitelezés az időjárástól függetlenül történik. Így a napok száma amikor a falakat lehet szerelni minden akadály nelkü jelentősen megsokszorosodik. Ha a kivitelezéskor mégis esne az eső a z egyedi anyag garantálja hogy a falak néhány óra múlva szárazak lesznek.

Leggyorsabb kvitelezés

Földszintes ház falainak összeszerelése már pár nap alatt! A veztékek kivitelezésének köszönhetöen és a kültéri falak szigetelése biztosítja, hogy már magasabb szintü a kivitelezés és már nem csak durva épületünk van.

Vékonyabb kültéri falak, nagyobb hasznos terület

A kitünő hö és hang szigetelésü anyag miatt a falak vastagsága vékonyabb így a kültéri falak és a beépített terület kissebb. A tulajdonosok így nagyobb hasznos területet nyernek a tevékyenségüknek és a élethez. A szokványos módszerekkel szemben 8 és 10 m² (földszinti há esetében 100 és 150 m²) amit szintén figyelembe kell venni a tervezésnél.

Ökológiai ház amely kíméli a környezetet de főleg a tulajdonosok egésszégét, ez a CERAMIC HOUSES EU Kerámia ház a legjobb áron a piacon.

A kimondottan természetbarát anyagok a gyártás védi az egésésgünket ami a legértékesebb. Évek múltán se fog a falakból mérgező anyag szivárogni. Az Ön háza így a határtalan időn belül se veszít az értékén.

A többi árral öszehasonlítva a CERAMIC HOUSES EU kerámia ház a legjobb megoldás a többi tehnológiával szemben a jelenlegi piacon. Rendelkezik már tervdokumentációval? Küldje el és mi egy elözetes árajánlatot küldünk Önnek. Ha egyenlöre nincs tervdokumnetációja a mi online katalógusunk a rendelkezésér áll.

Az Ön természetbarát CERAMIC HOUSES EU előregyártott kerámiaház árajánlat kiszámításához bátran hivjon minket vagy keressen más elérhetőségeinken

Hívjon most! 8:00 – 16:00