Miért nevezik a kerámia előregyártott házat KERÁMIA ELŐREGYÁRTOTT HÁZNAK?

Kerámia előregyártott ház

A kerámia előregyártott ház kerámia kompozitból készült előregyártott falakból épített ház

CERAMIC HOUSES EU A kerámia előregyártott házat pár óra alatt felépítjük Önnek és a falazott építmények minőségében

A gyors és magas színvonalú építés alapja az előrehaladó technológia, amelyet az előregyártott házak új generációjának az építéséhez használnak – a kerámia előregyártott házaknak. KERÁMIA, mert a falak kerámia kompozitból készülnek, amelynek alapvető összetevője a kerámia, vagyis az agyag. ELŐREGYÁRTOTT, mert a falak előregyártott egységként készülnek a gyártócsarnokban, és a helyszínen néhány óra alatt felépíthető belőlük egy egész ház.

Ez nem újdonság a piacon. A kerámiaházak egyik fő alkotóelemét 1913 óta gyártják, és a kerámiaházak már régóta ismertek, különösen a nyugat-európai országokban. A szakképzett kőművesek hiánya azonban már Európa-szerte probléma, és az előregyártott építési formák az évente épített házak egyre nagyobb hányadát teszik ki. Nemcsak az előregyártott építéssel szemben, hanem jelenleg más előregyártott építési formákkal szemben is jelentősek az előnyök. Magasabb minőség, összehasonlíthatatlanul jobb paraméterek, korlátlan élhetőség, környezetbarát. A kerámia előregyártott házaknak nemcsak a családi házak építésénél van helyük, hanem lakó-, igazgatási vagy szociális házaknál is.

Szabadalmaztatott technológiánk rugalmasságának köszönhetően felépítünk bármilyen kerámia előregyártott házat a legjobb áron a piacon. Küldje el nekünk projektjét, és mi kötelezettség nélküli árajánlatot készítünk Önnek. Még nincs projektje vagy alaprajzterve? Inspirálódjon online katalógusunkból.

A legmagasabb minőség a legjobb áron a piacon

A kerámia előregyártott ház

  • kizárólag természetes anyagokból készül
  • kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és az előregyártott falak megakadályozzák a hőhidak kialakulását (egy passzívház energetikai paraméterei már 35 cm-es kerületi falból)
  • optimális beltéri páratartalom a kerámia kompozit egyedi tulajdonságainak köszönhetően, amely elnyeli a felesleges nedvességet, és szükség esetén visszaadja azt a lakótérbe
  • egészséges élet penész és vegyi füstök nélkül, nem csak a páraáteresztő képességnek és a kizárólag természetes építőanyagnak köszönhetően
  • a kompozit kiváló akkumulációs tulajdonságai ideális lakókomfortot biztosítanak
  • rövid építkezési idő
  • hosszú élettartam hasonlóan a téglaépítéshez
  • kiváló tűzvédelem, a kerámia kompozit nem gyúlékony

Kerámia előregyártott ház közvetlenül a gyártótól

Az egyedülálló szabadalmaztatott technológia versenyelőnyt, a legjobb árakat, maximális rugalmasságot, egyediséget és még magasabb minőségi paramétereket garantál, mint bármely más (nem csak) előregyártott ház.

Az árajánlat kidolgozásáért az Ön egyedi kerámia előregyártott házára, mellyel hozzájárul az egészséges környezethez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hívjon most! 8:00 – 16:00