BAUMA 2022 és az építőipar trendjei

bauma 2022

2022 októberében részt vettünk az építőipar egyik legnagyobb kiállításán, a müncheni BAUMA Építőipari Vásáron. Mit tudtunk meg? Milyen tendenciák vannak az építőiparban, és merre tart a fejlődése?

2022 októberében három év után ismét megrendezték Németországban a vezető Bauma építőipari vásárt. A világ legjelentősebb találkozóhelye az építőipari gép- és járműipar, az építőanyag-gyártó gépek és az építéstechnika. Kulcsszereplők, innovációk, célcsoportok és trendek – mindez egy helyen. Sehol máshol nem fedezhet fel ennyi világpremiert és tapasztalatot szakértőktől, nagy múltú cégektől, induló vállalkozásoktól és fiatal tehetségektől az építőipari kutatás legújabb fejlesztéseiig. Csak az egyik ok, amiért Ön is találkozhat velünk a bauma 2022-n.

A jövő az előregyártásban van a darabos anyagok már a múlté.

A Bauma 2022 megerősítette, hogy minden irányban azonnali előregyártásra van szükség. A kiállítás egyértelmű eredménye, hogy a téglák és egyéb csomós anyagok a múlté. A világnak nincs ideje hosszadalmas építkezésekre nehéz anyagokból.

Többek között Benjamin Franklin tudós és feltaláló mondása, miszerint „Az idő pénz”, az építőiparban is igazolódik. Az építési folyamat felgyorsításának és egyszerűsítésének szükségessége manapság még szembetűnőbb. Minél gyorsabban építi fel saját házát, annál hatékonyabban fogja értékelni befektetését, annál kevesebbet költ bérleti díjra, és nem utolsósorban több minőségi időt tölthet új otthonában.

A természetes anyagok nemcsak jobbak, hanem az egyetlen út a jövő számára.

A második fontos fókusz, amely a világ egyik legnagyobb építőipari kiállítását uralta, a fenntarthatóság és az építőipar természeti erőforrások levonása felőli megközelítése volt. Az építőiparban a legtöbb innováció célja a gazdaságosság, mind az üzemelés, mind a felhasznált anyag mennyisége tekintetében. A fentiekből következően a világnak nincs ideje hosszadalmas, nehéz anyagokból való építkezésre, éppen az határozza meg a minőséget, az egészséges életmódot és a tiszta környezetet, hogy miből építkezünk. Az egyetlen és helyes út az építőiparban az, hogy minden építőanyagot a lehető legkevesebbet és a lehető leghatékonyabban használnak fel. Természetes, újrahasznosítható anyagok, amelyeket a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással hoznak létre, a fenntartható építés alapját képezik.

Vezető szerepet vállalni a technológia és az építőanyagok minőségének fejlesztésében.

A Bauma 2022 megerősítette, hogy a kerámia panelházak fejlesztése jó irányba halad. Azt kérdezed, hogy Szlovákia miért épül még mindig előre gyártott épületekből? A változtatások néha tovább tartanak, és (eddig) három gyártóüzemünk kapacitása korlátozott volt. A fejlődésnek és a folyamatos innovációnak köszönhetően azonban évről évre többen csatlakozhatnak a már kétezer boldog kerámia panelház tulajdonosához.

Falaink természetes anyaga, valamint a progresszív panelépítés technológiája előre meghatározza, hogy a kerámia panelházak a legjobb választás a piacon.

Három nap alatt megépült! A progresszív technológiának köszönhetően mindössze három nap alatt megépíthetünk egy csupasz bungalót. Hazánkban egy építőelem egy falnak felel meg. A gyártócsarnokban elkészítjük Önnek a ház falait, melyek szigorú technológiai ellenőrzés alatt állnak, ami garantálja az egyes elemek magas minőségét. A gyártástól számított két héten belül házát a telkre visszük, ahol néhány órán belül összeszereljük. A vízre, villanyra, fűtésre, sőt az alapszigetelésre való előzetes előkészítés biztosítja a ház összehasonlíthatatlanul gyorsabb elkészülését a kulcsrakész szakaszig.

Egészséges életmód a legalacsonyabb áron! Az innovatív receptúrának köszönhetően a kerámiaház falai korlátlan életerővel rendelkeznek, és garantálják az egészséges és gazdaságos megélhetést. A kerámia kompozit kizárólag természetes anyagokból áll, amelyek garantálják a legjobb paramétereket és a legalacsonyabb üzemeltetési költségeket. A kerámia panelházban való élés gazdaságosságáról a következő cikkünkben – Kerámia panelház, a legalacsonyabb üzemeltetési költséggel rendelkező ház – foglalkozunk részletesebben.

Rendeljen kerámia panelházat, a sorozatgyártás leginnovatívabb technológiájával és egyben a legprogresszívebb építőanyagokból készült házat! Küldje el nekünk projektjét és mi nem kötelező érvényű árajánlatot készítünk.

Merítsen ihletet kerámia előregyártott házak online katalógusunkból

Ha szeretne árajánlatot kalkulálni ökológiai kerámia panelházára, amellyel hozzájárul az egészséges környezet kialakításához, forduljon hozzánk bizalommal.

Hívjon most! 8:00 – 16:00