Elkötelezettségünk és elhatározásaink 2023 – ban

Elkötelezettségünk és elhatározásaink 2023 - ban

A környezetbarát családi házakat gyártó cégnél a természet védelme a cég működésének fő elvei közé tartozik. Tisztában vagyunk a környezet rossz állapotával és cégünkhöz hasonlóan a benne dolgozók is felelősséget éreznek a munkájukkal és életvitelünkkel kapcsolatos minden tevékenységért. Nem vagyunk közömbösek a klímaválság iránt és követjük a mottót: Egészségesebb világot építünk!

A környezet állapota évről évre romlik. Az éghajlati válság már most is fenyegeti mindennapi életünket, és hatásai egyre inkább érezhetővé válnak.
Hozzájárulhat az egészségesebb környezethez a megfelelő lakásépítési technológia kiválasztásával? Határozottan igen – rendeljen kerámia készházat! Küldje el nekünk terveit, mi pedig elkészítjünk Önnek az árajánlatot.

A környezetvédelem nem csak egy modern kiegészítő a számunkra. Ez mindennapi munkánk célja és termékeink alappillére.

Környezetbarát gyártás

Maga a falak gyártása a levegőminőségre gyakorolt ​​káros hatás nélkül történik, tehát a közvetlen környezetet nem terheli szennyező elemek kibocsátása. A gyártóüzem közelében élőknek nem kell aggódniuk az egészségükre gyakorolt ​​hatás miatt. A falakat a beruházó által jóváhagyott projekt szerint az üzemben öntőlapokon gyártják. Ez maximális rugalmasságot biztosít az ügyfelek számára a ház elrendezésének megtervezésekor, miközben a falak gyártása során csak minimális vagy egyáltalán nem keletkezik hulladék. Az anyag újrahasznosíthatóságának köszönhetően a házak építése során keletkező minimális hulladékmennyiség is újra felhasználható a kevésbé igényes elemek gyártásánál.

Alacsony energiafelhasználású

A kerámia előregyártott házak olyan anyagból készülnek, amely egyéb előnyök mellett kiváló hőszigetelő és kivételes hőtárolási tulajdonságokkal rendelkeznek. A hő befogadása, tárolása, majd fokozatos visszajuttatása a ház belsejébe nagyon előnyös tulajdonság, melyet mindenki értékel. Ez a képesség nemcsak komfortérzetet biztosít, de bármilyen fűtési rendszer esetén minimalizálja a havi költségeket és csökkenti az energiaszükségletet.

A kerámia házak környezetbarát jellege is hozzájárul az alacsony és környezetbarát üzemeltetéshez. Kizárólag természetes anyagokból készülnek, aminek köszönhetően kiváló páraáteresztő képességel rendelkeznek maguk is szabályozzák a belső levegő optimális páratartalmát.

A szabványos szállítási terjedelem a lehető leggazdaságosabban van kialakítva és egyúttal megfelel az új lakások iránt érdeklődő emberek elképzeléseinek. A tervezett változtatások között szerepel az alap felszereltség bővítése fotovoltaikus panelekkel, amelyek a legkörnyezetbarátabb módon a saját maguk által termelt árammal látnák el a házat. A kerámiaház tulajdonosai így tovább csökkenthetik az amúgy is összehasonlíthatatlanul alacsony üzemeltetési költségeket (a más anyagból készült házakhoz képest) és minimális kezdeti beruházással hozzájárulnak a ház környezetbarátabb üzemeltetéséhez is.

Felelősségteljes üzlet

Amellett, hogy a kerámia házak szabadalmaztatott építési technológiájának a lényege és értelme a környezetvédelem, nem feledkezünk meg tetteink és magatartásunk következményeiről más tevékenységeink során sem. Ezért ebben az évben is így járulunk hozzá környezetünk állapotának javításához:

Új hulladékgyűjtők a hulladék újrahasznosítására

Nemcsak irodáinkban, hanem gyártóüzemeinkben is új hulladékgyűjtő edények kerülnek beépítésre. Sárga, kék, zöld, barna… De ne feledjük – a legjobb hulladék a semilyen hulladék, ezért mindenekelőtt igyekszünk csomagolás nélküli termékeket vásárolni és hanyagolni az egyszer használatos termékeket.

Oktatási projektek támogatása

Az oktatás az alap. Enélkül nem lesz változás. Ezért szeretnénk részt venni olyan oktatási projektek létrehozásában, mint a Történelem másképp. Bármilyen javaslatot szívesen fogadunk, amelyet a marketing@ceramichouses.eu címre küldhet.

Az iskolai oktatás támogatása

Az ingatlancégek és a szakmai közönség számára tartott előadások mellett 2022-ben középiskolai képzést is tartottunk. A hatékonyabb, környezettudatosabb és egészségesebb építkezés témaköre felkeltette a jövő tervezői érdeklődését is. Nagyra tartjuk érdeklődésüket a személyes fejlődés és tudásuk bővítése iránt az előírt szakirodalmon kívül is. A készséges tanárok segítségével ezt idén is folytatjuk. Iskoláját a marekting@ceramichouses.eu címen regisztrálhatja.

Nem új, de felújított!

Mint minden más cég, mi is rendszeresen bővítjük az elektrotechnikát. Legyen szó akár mobiltelefonról vagy számítógépről, vásárláskor felvesszük a kapcsolatot a felújított berendezések megbízható szállítóival. Azokat, amelyekhez újakat kell biztosítanunk, a termelési politikájuk és a likvidálás során tett intézkedések alapján választjuk ki.

Környezetvédelmi támogatás

2022-ben irodaházunk felújítása során 12 darab esernyődobozt szereltünk fel, a raktárban pedig további 6 darabb denevérek tárolására szolgáló doboz vár. A madarak száma aggasztóan alacsony. Minden teremtménynek megvan a maga fontos szerepe ebben a világban, nélkülük szegényebb lenne a világ. A batman.sk felajánlásának köszönhetően megtettük azt a minimumot, amiről sok cég felújításai során megfeledkezik. Mindezt annak ellenére, hogy jogi kötelezettségük van és hogy végső soron mi magunk fizetjük meg a teljes lánc megszakítását.

Nem támogatni a reklámszmogot

Ahogy több egymást követő évben, idén sem a reklámot, sem a vizuális szmogot nem támogatjuk. Hiszünk abban, hogy a hirdetést lehet másként, szebben és hatékonyabban is csinálni, mint az utakat és környéküket túlméretezett óriásplakátokkal teleszórni. Együtt a szebb kilátásért és a kellemesebb utazásért!

Reklámcikkek, amelyek értelmet adnak

Minden évben a költségvetés egy részét olyan reklámcikkekbe fektetjük, melyek értelmet adnak. A tavalyi évben természetes alapanyagokból készült termékeket és madárházat ajándékoztunk. Nagy sikerükre való tekintettel ezt az önzetlen irányzatot folytatjuk.

Környezetvédelmi támogatás

Talán inspirációként talán csak az öröm kedvéért, ezek voltak azon tevékenységeink, amelyeket a 2023-as évben is szeretnénk támogatni. Van más tippje, hogy hogyan járuljunk hozzá a környezetvédelemhez? Írja meg nekünk a marketing@ceramichouses.eu címre. A legjobbakat megjutalmazzuk!

Az ökológiai előregyártott kerámia ház árajánlatának kiszámításához, amely hozzájárul az egészséges környezethez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00