A kerámiaházak hátrányai

A kerámiaházak hátrányai

A kerámia házak előnyei mellett a legtöbben a hátrányaikra is rákérdeznek. Egyáltalán léteznek ilyenek?

Bár az építőiparban dolgozók és az építőipar kérdéseivel és trendjeivel jártasak szerint a kerámia panelházak hátrányai gyakorlatilag nem léteznek, mégis akadna egy. Ez nem más, mint egy mélyen gyökerező előítélet az előregyártott építési formával szemben. Ennek a döntéseinket nagyban befolyásoló előítéletnek az oka a múlt és sajnos napjaink negatív tapasztalatai.

Először is elvették az illúzióinkat az előregyártott építési formáról (ami egyébként egy napon uralni fogja a világot, és egyes fejlett országokban már így is), a tömbházakkal kapcsolatban. Ezek a jól ismert lakótelepi épületek nemcsak a szemnek nem tetszenek, de a felhasznált építőanyag révén nem nyújtanak kellemes, egészséges és energiatakarékos lakhatást. Nem beszélve pontatlanságukról és bonyolult építési módosításaikról.

Ennek következtében az elmúlt években fellendült az úgynevezett faépületek építése. A legtöbben tényleg csak minimális fa van, így a mesterséges nyersanyagok, például ragasztók dominálnak bennük, amelyek minden mást kínálnak, csak egészséges és energiatakarékos életet nem. Az ilyen épületek előnye a gyors építés és a kivitelezéssel kapcsolatos megtakarítások, de mindez a minőség, a környezet és az egészségünk rovására megy.

Lehetséges-e egyáltalán, hogy az előregyártott építési formával kapcsolatos ilyen negatív tapasztalatok után a legalkalmatlanabb építőanyagból még mindig nyitott és pozitívan álljunk az előregyártott építési formához? Természetesen igen, és van is megoldásunk az Ön számára!

Többé nem kell keresgélnie és összehasonlítania, hogy melyik szerelt ház rendelkezik jobb paraméterekkel. Egyetlen szabadalmaztatott technológia létezik, amely a hagyományos, időkben bevált anyag és a modern és fejlett előregyártott konstrukció tökéletes kombinációját kínálja – KERÁMIA SZERELT HÁZAK.

Tudta, hogy most akár az ár 50%-át is megtakaríthatja a hagyományos téglából való építkezéshez képest? Kérjen árajánlatot projektjére, vagy válasszon a kerámia szerelt ház projektek online katalógusából!

Melyik technológia biztosítja a biztonságos és egészséges életet a legjobb paraméterekkel rendelkező házban? Rendeljen kerámia házat!

Környezetbarát épület, amely kíméli a környezetet, de különösen a tulajdonosok egészségét. Ez egy kerámia előregyártott ház a legjobb áron a piacon.

Kizárólag természetes anyagok felhasználása a gyártás során kíméli a legfontosabbat amink van, az egészségünket. Még több éves használat után sem fognak kiválasztódni káros anyagok a falakból. Korlátlan élettartamának köszönhetően háza nem veszít értékéből.

Az ár és a minőség összehasonlításakor egyértelműen a kerámia panelház a legjobb választás a piacon. Van saját projektje? Küldje el nekünk nem kötelező érvényű árajánlat kidolgozására. Ha még nincs projektje, merítsen ihletet családi ház projektjeink online katalógusából.

Ha szeretne egy árajánlatot számoltatni az ökológiai kerámia panelházára, amellyel hozzájárul az egészséges környezet megteremtéséhez, forduljon hozzánk bizalommal.

Hívjon most! 8:00 – 16:00