A ház vagy a ház energiatárolási képessége meleg, mint az őszi színek

domy teplé ako jesenné farby

Mi jut eszébe, ha az otthon melege kifejezésre gondol? A kellemes esti pillanatok a takaró alatt, amikor megfeledkezik a hűvös őszi időjárásról, vagy a családi kényelem egy meleg házban, amelynek fenntartása nem kerül sokba? A CERAMIC HOUSES kerámia készházzal mindkettőt megkapja. Megépítjük Önnek néhány óra alatt és a piacon elérhető legjobb áron.

Kerámia panelház és annak energiatárolási képessége

Mit ért az alatt, hogy a ház olyan meleg, mint az őszi színek? Mekkora a ház energiatárolási képessége? Miért kellemesen melegek a kerámia készház falai akkor is, ha már nem fűtjük a házat?

Az ősz nem kell, hogy csak a hideg, esős napokról szóljon, amikor a fűtési szezon sem segít a hangulatunkon. Hiszen ki örülne ennek, ha tudjuk, hogy a fűtést előbb-utóbb szépen le fogják vonni a hőszolgáltatók a számlánkról. Ha azonban a házépítésnél a beruházási költségek mellett az üzemeltetési költségekre is gondolunk, nemcsak a homlokunkon lévő ráncokat, hanem havonta több tíz eurót is megspórolhatunk magunknak.

Hogyan biztosíthat alacsony üzemeltetési költségeket és kényelmes életet egy kiváló energiatárolási képességű házban? Rendeljen kerámia készházat!

A kiváló energiatárolási kapacitásnak köszönhetően jelentős energiamegtakarítást értünk el.

A CERAMIC HOUSES kerámia készház falai egy teherhordó kerámia részből és egy szigetelő részből állnak. A kerámia kompozit, amely a falak fő és teherhordó részét képezi, kiváló hőszigetelő, kiváló akkumulációs képességgel rendelkezik és páraáteresztő. Takéto výnimočné spojenie všetkých spomenutých pozitívnych vlastností nie je bežné a v stavebníctve ho majú len niektoré, obvykle drahšie materiály. A fent említett pozitív tulajdonságok ilyen kivételes kombinációja nem gyakori, és csak néhány, általában drágább anyag rendelkezik vele az építőiparban. A ház hővesztesége és ezáltal a magasabb fűtési vagy hűtési költségek közvetlen összefüggésben vannak a hőszigeteléssel. A páraáteresztő képesség a ház olyan tulajdonsága, amely elsősorban a lakás higiéniáját befolyásolja. Egy páraáteresztő ház, amely nem lélegzik, maximálisan alkalmatlan az egészséges életvitelre, ahogyan a hőveszteség és a magas fűtésszámlák is alkalmatlanok az Ön pénzügyi költségvetésére.

A ház hőtároló képessége a falakat alkotó anyagoknak az a tulajdonsága, hogy képesek a hőt magukban tárolni, majd ezt a hőt visszaadni a térbe. Ez a tulajdonsága hozzájárul az alacsonyabb fűtési költségekhez és a pénzmegtakarításhoz. Az alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett a kerámiafalak akkumulációs kapacitása nagyobb kényelmet és boldog lakókörnyezetet is biztosít Önnek. A falak kellemesen meleg tapintásúak, és bizonyos ideig adják le a hőt, még akkor is, amikor már nem fűti otthonát.

A CERAMIC HOUSES kerámia készházak teherhordó része a klasszikus téglához hasonló anyagból készül. Ez az anyag, ellentétben más típusú készházakkal, ahol például a fő falanyag forgácslap, képes a fűtés kikapcsolása után is több órán keresztül megtartani a hőt a belső térben. Az alacsony tárolókapacitású házakban a hőmérséklet-ingadozást drága szabályozó eszközökkel kell kiküszöbölni. Ellenkező esetben, ha a hőmérséklet-ingadozásokat nem kezelik, elkerülhetetlen a vízgőz lecsapódása és következésképpen a nemkívánatos penész kialakulása. Cikkünkben többet olvashat az egészséges életmódról és az allergiabarát otthonról.

Ahogy nyáron a kerámia készházak megvédik Önt a hőtől és a ház túlmelegedésétől (Bővebben az alábbi cikkünkben olvashat), úgy ősszel és télen megvédi Önt a hidegtől és a nedvességtől. Nyugodtan élvezheti a gyönyörű színű őszi természetet és az utolsó meleg napsugarakat. Este már az őszi színekben pompázó házban élvezheti az otthon melegét és a családi kényelmet.

A kerámiafalak akkumulációs tulajdonsága nemcsak a hideg őszi estéket teszi kellemesebbé, hanem a havi üzemeltetési költségeken is spórolhat.

Már tudjuk, hogy a kerámiaházak környezetbarátok, és nemcsak a lakók egészségét védik. De tudta, hogy a kerámia készházak az Ön jólétére is pozitív hatással vannak, és csökkentik az üzemeltetési költségek okozta stresszt?

A CERAMIC HOUSES kerámia készház falainak gyártásához használt szabadalmaztatott technológia és kerámia kompozit, valamint a ház egyéb részei (ablakok, tető stb.) jelentős hatással vannak a ház hőszigetelő tulajdonságaira. Míg nyáron a nagy meleg és az ezzel járó túlmelegedés (nem megfelelő anyagból épített ház), addig télen a hideg helyiségek és a nedves sarkok zavarnak minket. Egy megfelelő, kizárólag természetes alapanyagokból álló, páraáteresztő és hőszigetelő anyag használatával a fentiek miatt nem kell aggódnunk. A CERAMIC HOUSES kerámia előregyártott házai megfelelnek mindezen kritikus feltételeknek.

Ha árajánlatot szeretne kérni környezetbarát CERAMIC HOUSES kerámia készházára, amely hozzájárul az egészséges környezethez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon azonnal! 8:00 – 16:00

Írjon nekünk most!