Természetbarát előregyártott ház, amely nem melegszik túl

Természebarát előregyártott ház, amely nem hevül át

A magas hőmérséklet Önt is kikészíti? Kellemes klímát szeretne otthon a hőség és a fülledtség helyett? Rendeljen egy házat, ami lélegzik, egy házat, ami nem melegszik túl!

Az egészséges életmód az első helyen áll

Az építőanyagok és az építési technológia kiválasztásakor nem csak a ráfordítási és üzemeltetési költségeket hasonlítjuk össze. Ugyanilyen fontosak a ház paraméterei és jellemzői is. Az Ön egészségének, a környezetvédelemnek, a kellemes otthonérzetnek vagy az ideális beltéri klímának a döntési szempontok első fokán kell állnia.

Ma már az ügyfél többféle építési forma és különböző építőanyagok közül választhat. A technológiai fejlődésnek köszönhetően az építőiparban is széles körben elérhetőek a környezetbarát, újrahasznosítható, egészségre ártalmatlan anyagok. Ma már nem kell kompromisszumot kötni a minőség és az ár között.

Tudja, hogy melyik ház lélegzik és egyúttal takarít meg üzemeltetési költségeket 33 cm vastag kerületi falakkal?

Kerámia készház a CERAMIC HOUSES-tól! Előregyártott házunk nem csak az Ön egészségére nézve kedvező, mivel kizárólag természetes anyagokat használ, hanem a jól megérdemelt pihenést és otthoni komfortot is biztosítja Önnek, egész évben kellemes beltéri klímával. Télen hőtároló tulajdonságainak köszönhetően visszaadja a hőt a térnek, nyáron pedig megvédi Önt a túlmelegedéstől.

Hogy juthat a megfelelő technológia kiválasztásával olyan házhoz amely nem hevül át és védi a környzetet? Rendeljen kerámia házat!

Jelentős energiamegtakarítást értünk el

Az az idő, amikor a magas üzemeltetési költségek csak a téli hónapokhoz kapcsolódtak, már a múlté. Egyre inkább tapasztaljuk, hogy nyáron is magasak az üzemeltetési költségek, és egy ház hűtése még drágább lehet, mint a fűtése. Nem is beszélve az energiaárak folyamatos emelkedéséről. Hogyan csökkentheti tehát télen a működési költségeket, és hogyan tarthatja azokat minimálisra nyáron? Mindenképpen a megfelelő építőanyag kiválasztásával. Egy kerámia készház télen és nyáron egyaránt kíméli a pénztárcáját. Körülhatároló falaink szabadalmaztatott technológiával készülnek, ráadásul progresszív és tisztán ökológiai anyagokból. A ház teherhordó részéhez használt kerámia kompozit kiváló hőszigetelő, és már a kerületi falak minimális vastagsága mellett is jelentősen hozzájárul az alacsonyabb energiafogyasztáshoz.

Bővebben olvashat arról, hogy a kitünő hőszigetelő a CERAMIC HOUSES EU kerámiai anyag hogy hat az alacsonyabb kiadásokra, hogy védi az egészségét és mindig védi a környezetet a Alacsonyenergiájú előregyártott kerámia ház – Védi az energiákat, védi a környezetet.

Télen benntartja a meleget, nyáron pedig véd az áthevüléstől

A kizárólag természetes anyagból készült kerámiaház kíméli az egészséget. Egész évben kellemes beltéri klímával biztosítja Önnek a jól megérdemelt pihenést és az otthoni kényelmet. A kiváló minőségű anyag és a modern építési technológia nemcsak az otthoni kényelmet garantálja nyáron és télen, hanem az épület hosszú élettartamát és az egészséget nem veszélyeztető lakhatást is. Ha bármilyen kérdése van az alacsony üzemeltetési költségekkel járó egészséges lakhatással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

Az árajánlat kiszámítására az Ön természetbarát CERAMIC HOUSES EU előregyártott kerámia házának, amely hozzájárul az egészséges környezethez, keressen minket.

Hívjon most! 8:00 – 16:00

Go to Top