Alacsony energiafelhasználású előregyártott kerámiaház, alacsony üzemeltetési költségek

kerámia előregyártott házak ökológiai gyártása

Az alacsony energiafelhasználású ház nem csak a pénztárcáját kíméli, de energiát is spórol és ezzel a környezetét óvja!

Ökológia az első helyen van

Az energiafogyasztás továbbra is növekszik. Főleg ebből az okból a különféle területeken tevékenykedő vezető vállalatok, például a közlekedésben, az iparban és az építőiparban, arra törekednek, hogy termelési folyamataik változtatásával csökkentsék az energiafogyasztást, és környezetbarát termékeket állítsanak elő. Az építőiparban ez elsősorban alacsony energiafelhasználású házak, alacsony üzemeltetési költségekkel, építésében nyilvánul meg.

Az CERAMIC HOUSES EU kerámia ház külső falai, amelyek hatékony technológiájú termelésből származnak, progresszív anyagok felhasználásával, minden épületünk fő alkotórészét képezik. Ily módon jelentősen hozzájárulunk az épületek általános energiamérlegéhez és megtakarításokhoz ügyfeleink otthonainak üzemeltetésekor. Hiszen a fűtés és a légkondicionálás az épület energiafogyasztásának akár 70% -át teheti ki. Újfajta anyagok felhasználásával gyártott házaink külső falai hozzájárulnak az energiaköltségek csökkentéséhez és az optimális életkörnyezet kialakításához.

Hogyan járulhat hozzá Ön megfelelő házépítési technológia választásával az energiafogyasztás csökkentéséhez és az egészségesebb környezet kialakításához? Rendeljen kerámiaházat!

Milyen hőszigetelő a kerámia kompozit, és miért környezetbarát?

Az CERAMIC HOUSES EU kerámiaházak falaira jellemző a tartó rész, amely egy kerámia kompozit, és egy szigetelő részből áll, ami a jelenleg kínált szabvány szerint egy ásványgyapot tartalmaz. Így a kerámia rész elsődleges funkciója nem a hőszigetelés, hanem a tartó funkció. Ennek ellenére kétkomponensű falaink mindkét része fontos az CERAMIC HOUSES EU kerámiaházak végső tulajdonságai szempontjából, a hőszigetelési paraméterek, a gőzáteresztő képesség, az energiaosztály és az üzemeltetési költségek szempontjából.

A hőszigetelési paraméterekre tekintve a kerámiafalakat főleg a következő tulajdonságok jellemzik:

  • melegek – akkumulálják a ház fűtési rendszere által generált hőt, majd a hő visszatükröződik,
  • kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek (R= 4,8 – 6,9 m2.K/W) és csökkenő külső hőmérsékleten ezek a tulajdonságok még javulnak
  • Az CERAMIC HOUSES EU kerámia kompozit egész évben kellemes beltéri klimát tart fenn. Télen visszaadja a szobákba a hőt, nyáron pedig megóvja otthonát a túlmelegedéstől. 

Az alacsony energiafelhasználású kerámiaház fő előnyei

Ház építésekor az üzemeltetési költségek ugyanolyan fontosak, mint az építés költségei. Fontos egyensúlyt keresni e két tényező között már a ház tervének kiválasztásakor, különösen az építési technológia és az alkalmazott anyag megválasztásakor.

A tervezés során nem feledkezhetünk meg az egészségről és a beltéri klímáról. Manapság az ügyfél szabadon választhat az építés különféle formáiból, valamint a használt építési és hőszigetelő anyagokból.  A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően akörnyezetbarát, újrahasznosítható és egészséges anyagok bármikor rendelkezésre állnak az építőiparban, és nincs szükség kompromisszumra a minőség és az ár között..

Az CERAMIC HOUSES EU kerámia kompozitból készült ház építésének másik jelentős előnye, amely szintén befolyásolja az építés és üzemeltetés gazdaságosságát, a használható terület arányainak javítása a beépített területhez viszonyítva. A keskenyebb külső falaknak köszönhetően, miközben megtartják a kiváló hőszigetelő tulajdonságaikat, ügyfeleink nagyobb használható területet kapnak ugyanolyan beépített terület mellett, vagy éppen ellenkezőleg, megtakarítják a beépített területet és ezáltal a telek egy részét is. Így jobban ki tudják használni a megtakarított helyet, például nyári vagy téli tevékenységeikhez.

A hőállóság értékei és az üzemeltetési költségek mellett egyre inkább érdeklődünk a gőzáteresztő képesség iránt az otthon higiéniája miatt. Az optimális relatív páratartalmat nagymértékben befolyásolja az a tény, hogy az épület diffúziósan nyitva vagy diffúziósan zárva van. Az épületek diffúziós bezárása kellemetlen problémákat okoz a házban, és idővel nyomot hagy a tulajdonosok egészségében. Az egészséges élethez a legjobb és leggazdaságosabb megoldás egy diffúz, nyitott szerkezet felépítése szilikát alapon. Egy ilyen környezetbarát épület a belső tér relatív páratartalmát pluszköltségek nélkül beállítja, beleértve a legmagasabb páratartalmú szobákat is (fürdőszoba, konyha).

Az ásványgyapot szigetelésű CERAMIC HOUSES EU kerámiafalak nemcsak kímélik környezetét és a pénztárcáját, hanem óvják az Ön és családja egészségét is.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy kiszámítsuk az ökológiai CERAMIC HOUSES EU előregyártott kerámiaház árajánlatát, amellyel hozzájárul az egészséges környezethez.

Hívjon most! 8:00 – 16:00