Levegő szigetelés az előregyártott kerámia házakban

Levegő szigetelés az előregyártott kerámia házakban

A csend fontos Önnek ugyanúgy, mint a lakás melege ? A hangos szomszédok is az okok voltak, hogy úgy döntött házat vásárol ? Tudja, hogy milyen ház biztosít Önnek nyugodt pihenést?

A kerámia ház biztosátja Önnek a zavartalan alvást

Ingatlan (ház ) vásárlás az egyik legnagyobb befektetés az életünkben. Hőálloság, höszigetelés,hangszigetelés,újrahasznosítás, egészségbiztonság, a felhasznált anyagok megbízhatósága,élettartama és más tényezők határozzák meg a lakásunk tulajdonságait.Az áron kívül, ami természetesen mindig a döntő az előbbiekben felsorolt tulajdonságok mind nagy súllyal bírnak.

CERAMIC HOUSES EU kerámiai falak az alacsony kezdő és a müködtetési költségek a minimális beépített területen is biztosítsák a kellemes, semmivel sem zavart és egésszéges tartózkodást.  

Az CERAMIC HOUSES EU kerámia fal az álatlunk nyújtott standard kivitelezésben ásványgyapottal van szigetelve.A felhasználsz anyagnak köszönhetően a kültéri falak már a 28 cm vastagságnál is meghaladják a kötelelzö szabványt. A hangszigetelés mérése nem egyszerü feladat. A bizonyítvány tesztelése szigorú laboratóriumi feltételekben és a STN EN ISO 717-1 norma szerint a minimum 42dB.

Még ha az akusztika egy tudomány is, nem hagytuk magunkat eltántorítani és megkértük a paraméterek frissítísét a mi CERAMIC HOUSES EU kerámiai falainknak. Ahogy, vártuk a mérések kitünönek bizonyultak! Az CERAMIC HOUSES EU kerámiai fal a mi standard kivitelezésünkben a 28 cm vastagságban a hangszigetelés minimálisan 45dB. Csak a hasonlóság kedvéért a standard beton tégla 50 cm vastagságnál éri el ezt a paramétert. Amit fontos feltüntetni, hogy az SW kerámiai falak gyártásában kizárólag természetes /strong>, anyagoat használunk amelyek részei, sokfélesége és alakja biztosítja a kíváló hang és hőszigetelést. A sorházaknál az CERAMIC HOUSES EU kerámiai falaknál 62dB az érték.

Hogyan tudja a megfelelő anyagból kivitelezett házzal védeni az egésszégét ? Rendeljen kerámia házat!

Az elöregyártott kerámia házak a legjobb paramétereket mutatják ki

Kiváló höszigetelö, hangszigetelö, újrahasznosítás, kifogáshatatlan egészségbiztonság, a fehasznált anyagok megbízhatósága,élettartalom és egyéb pozitív tulajdonsága biztosítja a minöségi és az egészséges tartózkodást. És ez mind a legjobb árban a piacon csak az CERAMIC HOUSES EU kerámia házak nyújtják. Több információt az előregyártott kerámia házakról a többi tehnológiai összehasonlítást itt találják meg tu. Nagyon szívesen személyesen is találkozunk Önökkel és a minöségi bizonyítványt a cégünkben megtekintésre bocsájtjuk.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy kiszámítsuk az ökológiai CERAMIC HOUSES EU előregyártott kerámiaház árajánlatát, amellyel hozzájárul az egészséges környezethez.

Hívjon most! 8:00 – 16:00