Módosítások az előregyártott kerámiaházban

Upravy v keramickom montovanom dome

Van-e lehetőség későbbi módosításokra az előregyártott kerámiaházban? Mennyire igényes kivésni az új vízvezeték vagy áram helyét, a hővisszanyerést vagy a ház egyéb kiegészítőit? Mennyire nehéz egy szöget a kerámiafalba beverni? Mindezt akár a fiatalabb családtagok is meg tudják csinálni!

Garantáljuk a maximális rugalmasságot

A saját otthon minden bizonnyal legtöbbünk álma. És ha ez családi házban lehet és saját elképzelésünk szerint, az öröm még tovább fokozódik. Ma, az építkezés új trendjeinek köszönhetően, ez az álom egyre gyakrabban válik valósággá. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a telket, és az CH3E modern technológiával készült előregyártott kerámiaház néhány nap alatt hozzásegíti Önt egy új, ráadásul alacsony energiaigényű és környezetbarát otthon megteremtéséhez.

Hogyan biztosíthatja az egészséges és alacsony energiaigényű házat, ahol a további kiigazítások nem jelentenek problémát? Rendeljen kerámia házat!

Jelentős idő- és befektetési megtakarításokat értünk el, miközben megtartottuk a maximális rugalmasságot

A falak a gyárban történő előállításának köszönhetően a bungalow szabványt néhány napon belül meg tudjuk szállítani.Könnyű kerámia konstrukciókat teljes falú előre gyártott anyagként gyártanak, a tervezők és az ügyfelek rugalmas igényei szerint.A falak előzetesen vannak előkészítve az elektromos és vízelosztáshoz, így időt takarítanak meg a befejezés során.Ideális esetben már nem szükséges rombolni vagy vágni a falakat az építkezésen, és egy villanyszerelő vagy vízvezető munkája nemcsak jelentősen rövidebb, hanem könnyebb is.A külső falakat alapszigeteléssel hozzák a építkezés helyére.A végleges befejezéshez a belső oldalról csupán néhány mm vastag vékony simító réteg elegendő.Mindezen előnyöknek köszönhetően magasabb szintre kerül, amikor a kerámia ház első szakaszát átadják – több folyamatban lévő munka és ezáltal az építkezés értéke.Ez semmi esetre sem pusztán az építési szakasz, mint az egyszeres építés esetében.

Az előre gyártott kerámia ház előnyeiről más építési technológiákkal összehasonlítva itt találhat bővebben.

Az előregyártott kerámia ház utólagos felszerelése gyors és egyszerű.

Az CH kerámia ház építése páratlanul gyors, és gyártása még gyorsabb.A szakmák előzetes képzése az üzemben tovább lerövidíti az időt, különösen a ház befejezésekor.De mi van, ha elfelejtek valamit?Lehetségesek a további kiigazítások?

Sokan kérdezik tőlünk a lehetséges további kiigazításokat.Senki nem tévedhetetlen, és előfordulhat, hogy elfelejti a lámpát vagy más kábelt, vagy a ház tervezésekor nem számít rá, és annak szükségessége nyilvánvalóvá válik a ház használatakor. Mivel az CH kerámia anyag összehasonlíthatatlanul lágyabb a betonlemezhez képest (amint azt a klasszikus előregyártott blokkokból tudja), sokkal könnyebb vele a munka. Kalapácsmentes vágóval egyszerűen hornyot készít, és az elfelejtett kábelt a falba húzza.Ugyanez vonatkozik más elosztásra is.A kerámia anyagnak köszönhetően akkor sem lesz problémája, ha szekrényeket és egyéb tárgyakat akaszt az új kerámia falra. Az CH kerámia anyag puha, de ugyanakkor akár 6 MPa szilárdságot is nyújt, ami biztosítja, hogy bármilyen kiegészítő fal megerősítése nélkül könnyedén ráhelyezheti a berendezési elemeket.

A ház elrendezésének megtervezésén, valamint az áram- és vízelosztáson maximális szabadságot biztosítunk ügyfeleinknek. A szokásos szállítás részeként tervező osztályunk kidolgozza az elektromos és vízelosztó rendszerek ideális elosztását.Ha azonban változtatásokat igényel,természetesen ezeket az Ön igénye szerint változtassuk.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy kiszámítsuk az ökológiai CERAMIC HOUSES EU előregyártott kerámiaház árajánlatát, amellyel hozzájárul az egészséges környezethez.

Hívjon most ! 8:00 – 16:00

Írjon most !