Kerámia előregyártott ház, beépített terület, használható terület és a különbség közöttük

Kerámia előre gyártott ház, beépített terület, használható terület és a különbség közöttük

A ház beépített és használható területe nem egy és ugyan az. Mi a különbség közöttük? Miért mondják, hogy az előregyártott ház előnyösebb? Hogyan lehet megtakarítani a beépített területet, és nemcsak több felhasználható helyet kaphat a házban, hanem több helyet is biztosíthat a kertben szerettei számára?

A kerámia előregyártott házzal több felhasználható területet kap ugyanazon a beépített területen

A ház beépített területe (egy bungaló esetében megegyezik a telek beépített területével) a teljes beépített terület, beleértve a kerület falait és a válaszfalakat. A ház használható területe az a terület, amelyet a ház tulajdonosai ténylegesen használhatnak. A ház használható területe az a terület, amelyet akkor kapunk, ha a ház beépített területéből kivonjuk azt a területet, amelyen falak és válaszfalak vannak. Az összehasonlítás egyszerűsítése érdekében nem számítsuk be a bejárat, a terasz vagy más olyan terület tetőfedését, amely nem számít a ház belső részének.

Mi a különbség a CH kerámia előregyártott ház beépített és használható területe között?

Az egyedi építőanyagból épített házakhoz, valamint az előregyártott épületek bizonyos típusaihoz képest a ház beépített és felhasználható területe közötti arány jelentősen nagyobb. A CH kerámia előregyártott ház falai vastagsága bizonyos esetekben még felére is csökkenhet.

Hogyan szerezhet több felhasználható helyet a megfelelő házépítési technológia kiválasztásával? Rendeljen előre gyártott kerámia házat!

Keskenyebb falak és a nagyobb felhasználható terület

A felhasznált anyag kiváló hőszigetelése és hangszigetelő tulajdonságai lehetővé teszik a keskenyebb falú házak építését, és így csökkentik a beépített területet, miközben ugyanazokat a paramétereket érik el. Ugyanazon beépített területtel rendelkező ház tulajdonosai nagyobb hasznos területet kapnak, vagy ha elhagyják ugyanazt a hasznosítható területet, akkor csökkentik a beépített területet. Több helyet nyernek az élethez és tevékenységükhöz. Összehasonlítva a hagyományos építkezési módszerrel egyedi építőanyagból, akkor 8–10 m2-nél is több hasznos területet szerezhet (100–150 m2 beépített bungaló esetén), amelyet szintén fontos figyelembe venni a projekt közgazdaságtanában. További információt arról, hogy a kerámia előregyártott ház ideális az egészségre, és ára a legjobb a piacon, az Alacsony energiafelhasználású előregyártott kerámia ház – Előregyártott ház a piacon a legjobb áron című cikkben talál.

Testreszabott ház kidolgozása (projekt), de még mindig a projekt gazdaságosságára összpontosítva

Mindegyik projektet újraértékeljük, és olyan módosítási javaslatokat javasolunk, amelyek pozitív hatással lehetnek akár az alacsonyabb ráfordításra, akár a működési költségekre.Az ideális ház elrendezésének másolnia kell a jövőbeli tulajdonosok elképzeléseit.Lehetséges alternatív megoldást kínálni mindenki számára, még a legigényesebb ügyfél számára is, ami a ház építésének árcsökkenését és az energikusabb ház kialakítását is jelenti.A ház, amely havonta több száz euróba kerül, már nem divatos.A felhasznált anyagnak köszönhetően a CH kerámia előregyártott házak kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, és tárolási kapacitásukkal megtakarítják a működési költségeket. Ha a házat úgy építik, hogy megfeleljen az alacsony energiafelhasználású építkezés általános követelményeinek, akkor örömmel fizeti alacsony havi médiaköltségeit.

A beépített és használható területeknek nem kell többé különbözniük egymástól! Egy másik építési technológiára kifejlesztett házprojekt módosítása, a beépített és felhasználható terület kevésbé kedvező arányával

Ha már rendelkezik építési engedéllyel, vagy van házépítési projektje egy másik építési technológiához, örömmel újra számoljuk Önnek a beépített és a felhasználható terület arányát a kerámia előregyártott házunk építési technológiájával. A házat Önnek a meglévő projektje szerint fogjuk gyártani és építeni, figyelembe véve ugyanazt a beépített vagy felhasználható területet.

A kerámia előregyártott ház a legnagyobb beépített területet kínálja Önnek, a legalacsonyabb építési és üzemeltetési költségekkel.

Az egészséges környezethez hozzájáruló ökológiai CH kerámiai előre gyártott ház árajánlatának kiszámításához ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00

Go to Top