A legalacsonyabb működési költségű ház

A leggazdaságosabb lakhatás

Új ház építését tervezi, de elriasztja az építőanyagok magas ára? Azon mereng, hogy talán jobb lenne elhalasztani az építkezést? Épp ellenkezőleg! Itt a legjobb alkalom egy energiahatékony ház építésére, amely minimálisra csökkenti költségeit.

Az energiaválság megmozgatja a világot. Az emelkedő energiaárak és ezek hiánya az első számú téma világszerte.

Bár nálunk eddig lassabban nőttek az árak, mint más EU-országokban, a 2023-as előrejelzés, amikor az árakat korrigálni fogják, nem túl kellemes. De hogyan védekezhet az áremelkedés ellen a jövőben is? Van egyáltalán hatékony megoldás a megnövekedett lakhatási költségekre? Igen van. Ez az energiafogyasztás minimálisra csökkentése.

Megfizethető lakást keres? Rendeljen kerámia panelházat! Küldje el nekünk projektjét és mi elkészítünk Önnek egy kötelezettség nélküli árajánlatot.

A gazdaságos élmód az alacsony fogyasztáson alapszik

A hulladék újrahasznosításához hasonlóan – a legjobb hulladék a hulladékmentesség – a megfontolt és fenntartható építés a természeti erőforrások szükségletének minimalizálásán és hatékonyabb felhasználásán alapul. Más szóval, a pénzügyek (és a környezet) megóvásának legjobb módja az, ha a megfelelő építőanyagok használatával csökkentjük az előállítási és üzemeltetési költségeket.

Télen melegen tart
A kerámia készházak olyan anyagból készülnek, amely – egyéb előnyei mellett – kiváló hőszigetelő, és kivételes akkumulációs képességgel rendelkezik. Az a tulajdonsága, hogy képes a hőt felvenni, megtartani, majd fokozatosan visszaadni a ház belsejébe, nagyon tetszetős tulajdonság, amely nemcsak az otthon kényelméhez járul hozzá, hanem hatása a havi lakhatási költségek jelentős csökkenésében is megmutatkozik.

Nyáron nem melegszik túl
Kiváló hőszigetelő tulajdonságainak és kivételes tárolóképességének köszönhetően a kerámia készház nemcsak télen adja vissza a hőt a térbe, hanem nyáron megvédi Önt a túlmelegedéstől is. Nem kell megnövelnie a családi költségvetést olyan berendezések, mint például klímaberendezés beszerzésével és üzemeltetésével.

Az építés gazdaságossága
A felhasznált anyag fent említett tulajdonságai lehetővé teszik, hogy keskenyebb falakkal építsenek házakat ugyanazon paraméterek elérése mellett. A darabos építőanyaghoz képest a tulajdonosok nagyobb hasznos területet nyernek, vagy csökkentik a beépített területet, miközben megtartják ugyanazt a hasznos területet. A ház ára alacsonyabb lesz, és nagyobb élettérhez jutnak. Egy 120 m² beépített területű bungaló esetében a különbség 8-10 m².

Minimális mennyiségű építőanyag
A vékonyabb falak kevesebb építőanyagot és ezáltal alacsonyabb beruházási költségeket jelentenek. A felhasznált nyersanyagok mennyiségének csökkentésével nemcsak saját magának szerez örömet, hanem a környezet védelméhez is hozzájárul.

Rugalmasság a tervezésben
A gazdaságos lakhatás szempontjából a legfontosabb az alacsony energiafelhasználás és a szabadon elérhető erőforrások felhasználása. A természeti ajándékaink, például a napsugarak bizonyos esetekben 0 euróra csökkenthetik az energiafogyasztást. A tervezés során az alapvető szabályok betartása mellett, mint például a ház helyes tájolása a sarkalatos pontokhoz, gondolni kell a tető típusára és területére. Ha a tető megfelelően megválasztott típusa és lejtése lehetővé teszi a maximális napenergia hasznosítását, a tető túlnyúlásai nyáron csökkentik a tér túlmelegedését, télen pedig védő funkciót töltenek be.

Egészséges lakhatás
Az alacsony energiafogyasztás és a szabadon rendelkezésre álló erőforrások felhasználása az energiahatékony lakásépítés legfontosabb szempontjai. A természetes adottságok, mint például a napfény, bizonyos esetekben 0 euróra csökkenthetik az energiafogyasztást. A tervezés során az olyan alapvető szabályok betartása mellett, mint a ház helyes tájolása a kardinális pontokhoz, a tető típusára és területére is gondolni kell. Amennyiben a tető típusát és dőlésszögét megfelelően választjuk meg, lehetővé teszi a napenergia maximális kinyerését, miközben a tető túlnyúlásai nyáron csökkentik a túlmelegedést, télen pedig védőfunkciót töltenek be.

Az energiaköltségek csökkentésének leghatékonyabb módja a fogyasztásuk csökkentése. Az energiafogyasztás csökkentésének legegyszerűbb módja a gazdaságos élet a megfelelő építőanyagoknak köszönhetően. A kerámia panelház gazdaságosságát természetesen, a természet adja, plusz költségek és felszerelések nélkül, ami ismét csak növeli a fogyasztást.

Most karácsonyi ajándékkal, INGYENES ENERGIA
Csak idén karácsonykor elsőként kínálunk Önnek természetes, ökológiai anyagokból készült családi házakat, a piacon a legjobb áron, a legalacsonyabb üzemeltetési költséggel és KARÁCSONYI AJÁNDÉKKAL. Az első 15 jelentkező INGYENES ENERGIÁT kap, beleértve az összes berendezést a fotovoltaikus panelektől, a fűtési rendszert és az intelligens energiatartozékokat! További információ itt.

Forduljon hozzánk bizalommal kerámia előregyártott házának árajánlatának kiszámításához.

Hívjon most! 8:00 – 16:00