Nemzetközi Építőipari Vásár Pozsonyban – CONECO 2022

CONECO 2022

CERAMIC HOUSES EU Közép-Európa egyetlen könnyű kerámiaházak gyártója *, meghívja Önt Szlovákia legnagyobb Építőipari vásárjára, a CONECO 2022-re.

Látogasson meg minket a 2022. március 23.-tól 26.-ig tartó pozsonyi Építőipari vásáron és tudjon meg többet természetbarát, gazdaságilag előnyös és energiatakarékos építési rendszerünk előnyeiről. A kerámiaházak az előregyártott házak új generációja, nem csak családi házak, hanem lakó-, közigazgatási és egyéb épületek számára is a legjobb megoldást jelentik.

Ingyenes jegyünk van az Ön számára! Írja meg nekünk, hogy mi keltette fel érdeklődését a kerámia szerkezetű házainkkal kapcsolatban, és egész napos ingyenes belépőt küldünk Önnek. 

SZEREZZEN INGYENES JEGYET

Építés, rekonstrukció, interior exterior berendezése – a CONECO nemzetközi építőipari vásárral ezt könnyedén megteheti. Az építőanyagokat, alkatrészeket, bútorokat és kiegészítőket tartalmazó gazdag kínálat mellett a látogatók számára elérhetőek a különféle programok is, melyek számos inspirációval, tanáccsal látják el az építőipar aktuális témáiról. A vásárt a jelenleg nagy népszerűségnek örvendő előregyártott, passzív és különösen KERÁMIA ELŐREGYÁRTOTT HÁZAKNAK szentelt kiállítások és szekciók kísérik.

A CONECO 2022 része a RACIOENERGIA nemzetközi energiahatékonysági vásár is, ahol olyan megoldásokat fedezhet fel, amelyek segítségével energiát takaríthat meg. Gondoljon a pénztárcájára és a környezetvédelemre is egyaránt az építkezés során. Ésszerűen fűtsön és előzze meg a hőszivárgást, de hűtsön is megfelelően – konzultáljon szakértőkkel, ismerjne meg az összes lehetőséget és éljen fenntarthatóan! A kerámiaházak építési technológiájának köszönhetően megkönnyíti az adott probléma megoldását!

Tudja, mélyk ház lélegzik, és egyben takarít meg a fűtési és légkondicionálási költségeket? És mindez csak 33 cm vastag falakkal? A CERAMIC HOUSES EU kerámiaháza a kizárólag természetes anyagok felhasználásának révén egészségbarát. Egész évben kellemes belsőklímával a megérdemelt pihenést és kényelmet is biztosítja. Télen visszaadja a hőt a térbe, nyáron pedig megvédi a házat a túlmelegedéstől. Tudjon meg többet arról, hogy egy kiváló hőszigetelő kerámiaanyag hogyan hat az alacsonyabb energiafelhasználásra, védi egészségét és még környezetbarát is. Ismerje meg a 12 döntő érvet mely a kerámiaházak mellett szólnak, vagy látogasson el a 2022-es pozsonyi Építőipari vásárra további információkért.

Készül a pozsonyi Építőipari vásárra? Ingyenes jegyünk van az Ön számára!

A pozsonyi CONECO építőipari vásáron a B.2 csarnokban, középen, a bejárat mögött néhány méterre talál meg minket. Valódi kerámia fal mintával és kis kerámia fal mintákkal, épületünk virtuális bejárásával, különféle bemutatókkal és -10% KIÁLLÍTÁSI AKCIÓVAL is várjuk szeretettel!

* EN1520 nemzetközi tanúsítvány szerint

Hívjon most! 8:00 – 16:00