Előre gyártott kerámia ház és összetétele

Előre gyártott kerámia ház és összetétele

Mi az a kerámia kompozit? Miből állnak a kerámia ház falai? Miért olyan fontos a falak összetétele az egészséges élethez, és hogyan befolyásolja ez a megélhetési költségeket?

A falak készítéséhez használt anyag nemcsak a ház árát és élettartamát befolyásolja. Fő feladata az egészséges lakhatás biztosítása a lehető legalacsonyabb működési költségekkel

A természet és egészségünk számára barátságos termékek nemcsak modernek, hanem nélkülözhetetlenek is. A legtöbb iparág technológiai fejlesztésének célja a természetes egészségkímélő termékek felhasználása, a környezetet nem szennyező ökológiai termelés, újrahasznosíthatóság, korlátlan tartósság, de mégis elegendő rugalmasság a választásban. Az építőipar sem kivétel.

Az, hogy milyen anyagból és milyen feltételekkel készítik új házának falait, előbb vagy utóbb tükröződik otthonának tisztaságában és minőségében. Hogyan tudja a megfelelő házépítési technológia kiválasztásával biztosítani az egészséges életet alacsony üzemeltetési költségekkel? Rendeljen kerámia házat!

Miből készítjük az előre gyártott kerámia házakat?

A Siopor a kerámia kompozit első nagyon fontos alkotóeleme, amelyből a ház építőelemeit gyártják. Rendkívül porózus granulátum, amely helyettesíti a standard adalékanyagot. A Sioport szabadalmaztatott technológiával állítják elő, és előállításának alapanyaga egy bizonyos szilícium-dioxid-homok. Megfelelő hőkezeléssel kb. 300 ° C-on porózus aggregátummá alakul ki. Fő előnyei a következők:

 • Kiváló hőszigetelés
 • Tökéletes hangszigetelés
 • Vízállóság
 • A Siopor nem tartalmaz kibocsátást és nem káros az egészségre
 • Biológiailag ellenálló gombákkal, rovarokkal és rágcsálókkal szemben
 • 100% -ban újrahasznosítható
 • Természetes és ökológiai anyag

A Liapor nem kevésbé fontos alkotóeleme annak a kerámia építőanyagnak, amelyből kerámia házak készülnek. A Liapor speciális harmadlagos agyagból készül, és régiónkban Keramzit néven ismert. A Liapor nem csak nem terheli a természetet, hanem a mezőgazdaságban a talaj tulajdonságainak javítására is használják. A Liapor olyan stabil anyag, hogy több ezer év alatt sem bomlik le, és tulajdonságai összehasonlíthatók a homokkal. Jellemzői közé tartozik:

 • Kiváló hőszabályzás
 • Magas akusztika csillapítás
 • Időjárás, hő, fagy és vegyszerek szembeni ellenállás
 • A Liapor gyakorlatilag nem gyúlékony
 • Ökológiai és egészségre ártalmatlan
 • 100% -ban újrahasznosítható

A kötőanyagként használt cement valószínűleg nem igényel külön bevezetést. Szerves részét képezi kerámia falainknak, és az egész építőiparban felhasználják. A cement kötőanyagot képez az egyes alkotóelemek között, és ezért a nagyobb szilárdságú cementeket használjuk a tisztán természetes összetétel tökéletes kombinációjának eléréséhez.

Végül természetes összetevőket adnak a kerámia kompozithoz, hogy javítsák a kerámia előre gyártott házak hőszigetelését, hangszigetelését és statikus tulajdonságait. Ezek elsősorban lágyítók, amelyek megváltoztatják a kerámia kompozit felhasználási idejét és kikeményedési idejét, és növelik annak szilárdságát. Fontos anyag a levegőztető adalékanyag is, amely javítja a kompozit szigetelési paramétereit és fajsúlyát.

 

E négy alapvető elem kombinációja egyedi építőanyagot hoz létre. Kerámia kompozit, előregyártott kerámia alkatrészek, amelyekből kerámia házak kerülnek összeszerelésre.

Ökológiai és egészséges életmód korlátlan élettartammal

A kizárólag természetes alapanyagoknak köszönhetően a kerámia előregyártott házak megóvják lakóik egészségét. Az Előre gyártott kerámia ház a allergiások számára nevű cikkből arról is tájékozódhat, hogy az alkalmazott anyag hogyan befolyásolja a ház lakóinak egészségét. Nem csak a termék, hanem maga a gyártás is környezetbarát. A kerámia falak előállítása a levegő minőségére gyakorolt ​​káros hatások nélkül történik, és a környezetet nem terheli a szennyező anyagok kibocsátása. A termelőüzem közelében élő embereknek nem kell aggódniuk az egészségre gyakorolt ​​hatásuk miatt. Kizárólag kerámia házak falait gyártjuk kizárólag szlovákiai gyártóüzemekben, ezáltal hozzájárulva a hazai piac támogatásához.

Az előre gyártott kerámia házak, ökológiai házak, amelyek kizárólag természetes anyagokból készülnek. Korlátlan élettartammal. Kiváló anyagtulajdonságokkal. Hihetetlenül gyors építkezés. Alacsony vételár.

Az egészséges környezethez hozzájáruló ökológiai CH előre gyártott kerámia ház árajánlatának kiszámításához ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00