Az árakat nem változtatjuk

Keramia haz 2016

Az építőanyagok és a házak jelenlegi áremelkedése ellenére a katalógus áraink változatlanok maradnak.

Az egyik fő előnye a – CERAMIC HOUSES EU kerámia házak- új generáció előregyártott házainak a gyors gyártás és még gyorsabb összeszerelés. Építési rendszerünk fő előnyei a gyors kivitelezés mellett (bungaló szerkezetkész épület 3 nap alatt) a kivételes árak és alacsony üzemeltetési költségek. Végül, de nem utolsósorban, a kerámiaházak egyik fő előnye az ökológiai jellege. Falaink kizárólag természetes anyagokból készülnek, és a kerámia előregyártott házban élés pozitív hatással van az egész család egészségére. Ha új otthonról gondolkodik, a Szlovákiában gyártott kerámia házak a legjobb és legprogresszívebb választás a piacon!

Házépítésen gondolkodik, de megdöbbentette az építőiparban a közelmúltban tapasztalt áremelkedés? Az építőanyagok árainak gyors emelkedése ellenére nem emeltük a kerámia előre gyártott házaink árait. Küldje el nekünk a projektjét és készítünk Önnek egy előzetes árajánlatot. Ha még nincs projektje, ihletet meríthet online katalógusunkban is.

Van már építési engedélye és megfelelő kivitelezőt keres szerkezetkész épületre? Gyorsan, minőségesen és elfogadható áron szeretne építkezni? A kerámiaház falai az áram és víz elosztására való felkészüléssel és alapszigeteléssel készülnek. Nincs további bontás, vésés vagy hálózás és vakolás. Az ökológiai kerámia ház időt és pénzt takarít meg, és ami a legfontosabb, megóvja egészségét.

Az ökológiai előregyártott kerámia ház árajánlatának kiszámításához, amely hozzájárul az egészséges környezethez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00