Falazott téglaház és annak modernebb változata amely felépül néhány órán belül

Tégla családi ház

Falazott téglaház vagy előre gyártott családi ház? Mi a különbség közöttük és milyen előnyei vannak a kerámia épületeknek? Már hosszú ideje nem érvényes, hogy minőségi kerámia ház csak falazott lehet!

Falazott tégla családi ház egyedi építőelemekből

A falazott téglaházak építésének technológiáját egyedi építőelemek felhasználásával valószínűleg nem szükséges részletesebben magyarázni.Hazánkban ez a továbbra is legelterjedtebb építési forma jól ismert mind a szakértők, az építőipari vállalatok, mind a nyilvánosság körében. Az önellátás lehetőségének köszönhetően ez a leginkább használt. Minden családban van legalább egy ház, amelyet a szülők, a nagyszülők vagy más ismerősök maguknak építettek, vagy a szomszédok és a család segítségével. Az idő halad előre, és az építőipar sem kivétel. A munkaterhelés, valamint a kézművesek csökkenése már nem teszi lehetővé, hogy ilyen sokan építsenek házat csak család és ismerősök segítségével.

Hogyan lehet évekig bevált minőséget szerezni, de kiválasztva a megfelelő házépítési technológiát egy modernabb és innovatívabb kialakításban?

Az előre gyártott házak építési sebessége, mint fő előnye a téglaházakkal szemben

Az előregyártott házak építésének gyorsasága volt az egyik fő oka annak, hogy ez a technológia egyre keresettebbé vált.Jelenleg számosféle és típusú anyag közül választhatunk, amelyekből előre gyártott házat jóval rövidebb idő alatt építhetünk fel, mint egy ház építését egy építőanyagból.A torz információk különféle médiumokból származnak, amikor az előre gyártott házak kifejezés csak az előregyártott házakat különbözteti meg – könnyű forgácslapból és nehéz betonból vagy vasból.Az előre gyártott házak mindkét típusát negatív tapasztalatok kísérik, akár lakóházak, pontatlanságuk és gyenge szigetelő tulajdonságuk formájában, akár kémiai anyagokkal teli forgácslap formájában, vagy annak egészségre gyakorolt káros hatásaként.A jövőbeli befektetőknek már évek óta lehetősége van könnyű konstrukciót választani a klasszikus tüzelésű téglahoz hasonló kerámia kompozitból.Rendkívül fontos a megfelelő anyag kiválasztása.Nem csak az egészséges lakás minden fontos paraméterének fenntartása, hanem egy ház építése, amelyben néhány éven túl is élhet.

Lehet-e ökológiai anyagból készült előre gyártott ház, amely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy tégla? Igen, lehet!

A KERÁMIA HÁZAK cég kerámia előregyártott házai, akárcsak a tüzelésű téglák, kizárólag természetes anyagokból készülnek.Az ilyen ház tulajdonosainak nem kell aggódniuk az egészségükért vagy a szeretteik egészségéért.Az épület nem romlik idővel, élettartama összehasonlítható egy téglaépülettel.A kerámia anyag nemcsak hogy a téglához hasonló, hanem az építési technológiának köszönhetően más előnyöket is kap!A kerámia kompozit hőszigetelő tulajdonságai hasonlóak a téglaéhoz, azonban nincs potenciális probléma azzal, hogy a „hidakat” meg kell oldani az egyes téglák kereszteződésein, amelyeket malter vagy ragasztó réteg alkot.A téglaház szinte minden hőképe, megfelelő érzékenységgel, rácsot mutat, amely megmutatja, hol vannak a téglák közötti illesztések.A megoldás magasabb szigetelési költségek.Szigetelés, de a tégla és az összekötő malter vagy ragasztó tágulási együtthatói közötti különbséget nem oldja meg. A kapilláris repedések mindig ki nyílhatnak. Előregyártott épületek esetén ezt a veszélyt kiküszöbölik. Az egész fal gyárban készül. A KERAMIA HÁZAK cég kerámia falát szintén kétrétegűként gyártják, már alapszigeteléssel.

Ha egy ház építésére gondol egyedi építőelemekből többféle alak közül választhat.Klasszikus tüzelésű téglától különböző porózus gázszilikátokon vagy szénsavas betonon keresztül. A tégla megválasztása nemcsak az egész épület szilárdságát, hanem tulajdonságait is jelentősen befolyásolja. Ha egy klasszikus tüzelésű tégla szilárdsága legalább 10 MPa, akkor fiatalabb, de csak távoli rokonai – a tüzetlen porózus tégla általában legfeljebb 3 MPa. A kizárólag természetes alapanyagokból előállított, előre gyártott kerámia házak szilárdsága legalább 6 MPa. A gyártási technológiának köszönhetően ez az erősség a teljes falfelületre vonatkozik.A kerámia falakban nem találhatók illesztések mint a tégla közt, tehát bármilyen építkezésen egyedi építőelemekből ezeknek a kötéseknek a szilárdsága általában jóval alacsonyabb, mint maga a tégla.

Előregyártott ház segítségével több felhasználható helyet kap

Az építési módszer jelentősen befolyásolja a beépített és a használható terület arányát.Míg az előregyártott épületekben ez az arány lényegesen alacsonyabb, az egyedi építőelemekből származó építkezés egyes esetekben átlagosan 8% -kal elszegényítheti Önt, ami egy átlagos családi házban a teljes szobát képviseli.Mivel az előregyártott kerámia házak kompakt falszerkezettel rendelkeznek, kielégítően statikus szilárdsággal és ugyanakkor jó hőszigetelő tulajdonságokkal, vastagságuk gyakran 10% -kal lehet kisebb, mint az egyedi építőelemekből készult házak esetében.Képzeljünk el egy nagy téglából készült falat, amely tökéletesen egy gyárban készül. Az ilyen konstrukció egyik, de nagyon pozitív hatása a belső terek védelme a mindenütt jelen lévő elektromágneses szmog ellen.

A kerámia kompozitból készült előre gyártott házak teljes mértékben megfelelnek a jelenlegi épületek legmagasabb igényeinek. Ez így van az összes fizikai és műszaki paraméter szempontjából és a épületek tervezésének nagyobb sokoldalúság és rugalmasság szempontjából is.A házakat nem szabványosítva gyártják, de az építők megtervezhetik saját házuk elrendezését.

Melyek a fő előnyei annak, ha egy előre gyártott kerámia házat a KERAMIA HÁZAK cégtöl épít egy tégla házhoz képest?

  • már elkészített hornyok a víz elosztására és a szennyvízcsövekre, valamint a beépített elektromos csövek, így nincs szükség vágásra vagy rombolásra az építkezésen
  • a kerámia ház előregyártott falait kétkomponensű ként hozzák ki már a gyárból
  • a falak kizárólag természetes anyagokból készülnek, valamint az alkalmazott hőszigetelés is
  • A KERAMIA HÁZAK cég kerámia házai összetételüknek köszönhetően kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek
  • kevesebb beépített és jobban használható terület, miközben ugyanazokat a tulajdonságokat éri el
  • a kerámia előre gyártott ház élettartamát több száz évre számítja, azaz gyakorlatilag korlátlan
  • nincs hajszálrepedés a falban
  • a kerámia falak folyamatosan optimalizálják a belső relatív páratartalmat

A kerámia előre gyártott ház évek óta bevált anyag kombinációja a modern, gyors és gazdaságos építési technológiával

Tehát ha Ön egyike azoknak, akik nem hisznek a kerámia anyagban, és a legjobb házat továbbra is téglából építik, akkor a legökológiai és legmodernebb megoldást kínáljuk Önnek!Mint más ágazatokban, az építőipar is fejlődik, és a technológiai fejlődés nem csak megkönnyíti, hanem javítja a mindennapi élet minőségét.Az egyre alacsonyabb árak és a gyorsabb építési formák iránti igény növeli a családi ház építésének lehetőségeit és technológiáit.A kerámia előre gyártott házak gyors kivitelezést kínálnak ügyfeleiknek, a minőség veszélyeztetése nélkül és az összes technológiai eljárás betartásával.A KERÁMIA HÁZAK cég a családi házak építésének legfejlettebb formáját képviselik ma.Az építési sebessége, szigetelési tulajdonságai, minősége, tartóssága, és a ökológiai jellege a KERÁMIA HÁZAK cég kerámia családi házai a legjobb bizonyíték!

Az egészséges környezethez hozzájáruló ökológiai CH kerámiai előre gyártott ház árajánlatának kiszámításához ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00