Ház építése a téli időszakban

Ház építése a téli időszakban

Lehet jól és gyorsan házat építeni, akár 2 fokkal a nulla felett is? Hogyan lehet 3 napra lerövidíteni a házépítés idejét a megfelelő technológia és építőanyagok megválasztásával és az összes nedves folyamat áthelyezését az üzembe?Miért az előre gyártott kerámia kompozit házak a legjobb választás a piacon, nemcsak a téli időszakban?

Első helyen az egészség

A természet és az egészségünk szempontjából barátságos termékek nemcsak modernek, de manapság nélkülözhetetlenek is. Szerencsére egyre inkább a jövőre és a viselkedésünk következményeire figyelünk. Újrahasznosíthatóság, környezetet nem szennyező ökológiai termelés, természetes és egészségbarát anyagok használata a legtöbb iparág technológiai fejlesztésének célja. Az építőipar sem kivétel. A természetes anyagok és az üzem falgyártási technológiájának kombinációja nemcsak néhány órára csökkenti az építési időt, hanem a téli hónapokban is lehetővé teszi az építkezést.

Melyik házat építheti a minőség csökkenése és az ár növelése nélkül a téli hónapokban is? Rendeljen kerámia házat!

A ház összeszerelési idejét minimálisra csökkentettük

Az építőipar globális trendje az építési folyamatok iparosítását célozza. Célszerű minél több műveletet elvégezni a gyártóüzem optimális körülményei között, mind a minőség, mind a gazdasági okok miatt, mert az építkezésen a műveletek ára mindig magasabb, mint az üzemben. A legfontosabb azonban az időjárástól való függőség csökkenése. Kerámiaházaink esetében a műveletek – különösen a nedves folyamatok – körülbelül 70-80% -át a gyártóüzembenben hajtják végre. Itt már komplett falak készülnek, amelyekbe néhány műszaki hálózat is beépül. A leszállított falakban már be vannak építve a magas és alacsony áramú csövek, falhornyok a víz elosztására és csatornázásra, valamint érdeklődés esetén előkészületek a szolár panelek vagy a paszív szellőzés rendszer telepítésére is. Nem számít, esik-e, fagy vagy süt a nap, az épületelemeket továbbra is folyamatosan lehet gyártani. Akkor elég kihasználni néhány nap szép időjárást, ami Magyarország nagy részében még januárban sem ritka, és az előkészített alaplemezen a ház gyorsan tető alatt lehet. A belső tér későbbi munkák száraz és meleg időben, a téli hónapokban is szépen folytatódhatnak.

Mennyi ideig tart maga a ház építése? Mikor lehet befejezni a házat?

Egy ilyen ház összeszerelése viszonylag rövid időt vesz igénybe. Az egyszintes családi házak legtöbb típusa akár 2-3 nap alatt is tető alatt lehet. Ezután elegendő ideiglenes temperálást telepíteni a belső térbe, és a munka zavartalanul haladhat mínuszos kültéri hőmérsékleteknél is. A falak vezetékeinek előzetes előkészítésének, a kerületi falak már a gyártás során alkalmazott alapszigetelésének és a progresszív építési rendszerből adódó egyéb előnyöknek köszönhetően a befejező munka aránytalanul rövidebb ideig tart, mint egy téglából épült vastag építkezés befejezésénél.

Ökológiai előregyártott ház a legjobb áron a piacon

A gyártóüzemben ideális körülmények között történő folyamatos házgyártásnak köszönhetően az ökológiai kerámiaház épülhet az év bármely szakában, valamint a téli hónapoknak is. Összehasonlíthatatlanul rövidebb építkezési idő alatt élvezheti új, kizárólag természetes anyagokból készült és kiváló tulajdonságokkal rendelkező otthonát, még mindig a legjobb áron a piacon.

Az ökológiai előregyártott kerámia ház árajánlatának kiszámításához, amely hozzájárul az egészséges környezethez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00