Kerámia előregyártott ház, a ház falainak szilárdsága

Kerámia előregyártott ház, a ház falainak szilárdsága

Házépítést tervez és a döntést fontolgatja különböző technológiák és az építőanyagok közt? Összehasonlítja az építési munkákat, hőszigetelési tulajdonságokat, az anyag vastagságát és szilárdságát és nem utolsósorban az árát? Melyik technológia biztosítja a legelőnyösebb bemeneti paramétereket felesleges kompromisszumok nélkül?

A legjobb megoldást a természetben találja meg

Természetes anyagok, környezetbarát gyártás, maximális rugalmasság, gyors építkezés, egészséges életmód. Ezek nemcsak a különféle diszkussziók aktuális témái, hanem a házválasztás fontos feltételei is. A hőszigeteléssel, hangszigeteléssel vagy akkumulációs tulajdonságokkal együtt kritériumnak számítanak a megfelelő építési technológia kiválasztásában. Bizonyos esetekben a ház magasabb árában is megmutatkozik. Ez azonban nem muszáj, hogy mindig igaz legyen. Ellentétben az egyedi építőanyaggal, ahol kompromisszumra van szükség az ár, szilárdság és egyéb paraméterek közötti megfelelő arányra, ez az ellentmondás nem vonatkozik a kerámia kompozitból készült előre gyártott házakra. Bár egy ilyen előregyártott ház falai olyan anyagból készülnek, mint az égetett tégla, a minőségi paraméterek és a falak ebből eredő szilárdsága jobb. Hogyan lehetséges ez? Mint a legtöbb biotermék esetében, a választ természetben találja meg.

Melyik technológia biztosítja a biztonságos és egészséges életet a legjobb paraméterekkel rendelkező házban? Rendeljen kerámia házat!

Könnyű mint a pehely, de még a legerősebb szélnek is ellenáll

Elgondolkodott már azon, hogyan lehetséges, hogy valami olyan törékeny és könnyű, mint egy fa levelei képesek ellenállni a viharoknak? Ez a belső bordázott szerkezetüknek köszönhető. A kerámia előregyártott ház a modern és gyors építési technológia tökéletes kombinációja, minőségi, természetes és szilárd anyagok felhasználásával.

Miért jobb egy kompakt fal, mint egy tégla?

Ha a klasszikus égetett tégla erőssége 10 MPa és több, akkor fiatalabb rokonai – az égetetlen, porózus tégláknak legfeljebb 2 MPa. A legtöbb esetben a nagyobb szilárdság negatívan befolyásolja az anyag súlyát vagy hőszigetelését és egyéb tulajdonságait is. A kizárólag természetes alapanyagokból előállított falaink szilárdsága meghaladja a 6 MPa-t. A gyártási technológiának köszönhetően az ilyen szilárdság a teljes falfelületre vonatkozik. Ezekben a falakban nem találhatók olyan csatlakozási helyek, mint a téglák között, ahol az ilyen hézagok szilárdsága kisebb és ezenkívül mutatkozhatnak a tégla és a kötőanyag közt különböző tágulási együtthatóinak hatásai, ami szintén kapilláris repedések forrása.A kerámia anyag szilárdságának köszönhetően nem okoz gondot a polcok és egyéb tárgyak felakasztása. A falak nagy szilárdsága garantálja a problémamentes lakberendezést. Nyugodtan helyezhet el nehezebb szekrényeket és egyéb tárgyakat új házának kerámia előre gyártott falain.

A kerámiaházak fő előnyei:

  • a kerámiaház falainak szilárdsága legalább 6 MPa
  • már telepített víz- és villamosenergia-elosztás, az építkezésen nincs szükség vágásra vagy rombolásra
  • a kerámia ház kerületeit kétkomponensűen importálják a gyárból
  • a falak kizárólag természetes anyagokból készülnek, valamint az alkalmazott hőszigetelés is
  • a kerámia házak összetételüknek köszönhetően kiváló hőszigeteléssel, hangszigeteléssel és akkumulációs tulajdonságokkal rendelkeznek
  • kevesebb beépített terület és több hasznos terület, miközben ugyan azokat a tulajdonságokat érik el
  • egy kerámia ház élettartamát több száz évre számolják, azaz gyakorlatilag korlátlan
  • nem keletkeznek hajszálrepedések a falakon

Előre gyártott ház hagyományos és kizárólag természetes anyagokból néhány óra alatt épül

A kerámia előregyártott házak nemcsak környezetbarátak, hanem az egészségre is ártalmatlanok, köszönhetően a természetes anyagokból történő előállításuknak. A ház falaiba zárt elektromos és vízvezeték szerelések előkészítésének köszönhetően és az alapszigetelésnek amelyet már a ház falainak gyártása során alkalmazzák az üzemben, nem csak a szerkezetkész épületet építsük meg és adjuk át Önnek, hanem a ház későbbi befejezése is nagyon gyors. A kulcsrakész ház néhány hét alatt felépülhet. Kerámia előre gyártott házakat a piacon a legjobb áron kínáljuk, és csak Önön múlik, hogy milyen szállítási terjedelmet rendel. Maximális rugalmasságot kínálunk az elrendezés megtervezésében, és a testre szabott ház projekt ára megegyezik a ház árával a katalógusból. A kerámia előregyártott házak az évek óta bevált anyagok tökéletes kombinációját képviselik a modern és gyors építési technológiával.

Az ökológiai előregyártott kerámia ház árajánlatának kiszámításához, amely hozzájárul az egészséges környezethez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00

Go to Top