12 ok – 2. ok

12 ok miért válasszon egy kerámia előregyártott házat – gazdaságilag előnyös lakhatás – 2. rész

Előregyártott ház a legalacsonyabb árban az építőiparban

Melyik ház védi egészségét és biztosít kellemes lakhatást alacsony üzemeltetési költségekkel, kivételes áron? A gazdasági igénytelenség a második oka annak, hogy a kerámia előregyártott ház a legjobb választás.

Több kritérium van, mint összehasonlítás, melyik ház a legjobb az Ön számára. Míg egyes ügyfelek számára a gyorsaság a legfontosabb, mások számára a rugalmasság és a választás lehetősége fontosabb. Azonban mindenkinek a végső ár a meghatározó. Tehát hogyan válasszuk ki a megfelelő technológiát, ha pénzügyi forrásaink korlátozottak? Semmilyen körülmények között nem csökkenthetjük a minőségi követelményeket alacsonyabb ár rovására és egészséges életmódot ökológiai ház formájában. Az építőiparban a jobb minőség = magasabb ár szabálya már nem érvényes, ezért a legjobb építési technológiát kínálhatjuk Önnek a legjobb áron a piacon.

Mennyi az ára egy kerámia előregyártott háznak? Válasszon a katalógusból egy házat és kérjen árajánlatot!

Míg januárban többet írtunk arról, hogy a kerámia előregyártott ház hogyan védi az egészségünket, most nézzük meg, mi biztosítja, hogy egy kerámia előregyártott ház mindenki számára hozzáférhető legyen. Számos tényező járul hozzá ahhoz, hogy a kerámia előregyártott házak miért olyan gazdaságosak.

  • Egy testre szabott ház (projekt) kidolgozása, de továbbra is hangsúlyt fektetve a projekt gazdaságosságára. Minden projektet átértékelünk és olyan módosításokat javasolunk, amelyek pozitívan befolyásolhatják az alacsonyabb megvalósítási és működtetési költségeket. Tehát a háza nem csak a tökéletes lakhatás ötletét másolja, de örömmel fizeti a havi médiaköltségeket.
  • A folyamatok automatizálása, bár a falak gyártása csak néhány napot vesz igénybe, nem csak a ház alacsonyabb árához vezet. Nagy területű elemek gyártási összeszerelése a gyártócsarnokban zajlik ahol minden gyártott épületelemet szigorú technológiai ellenőrzés alatt tartanak. Egy átgondolt gyártási módszernek köszönhetően, amelyre a vállalat világméretű szabadalommal rendelkezik és álmai házára nem kell hónapokat várni vagy csillagászati ​​árat fizetni. Egyébként tudta, hogy néhány előre gyártott házgyártó normál szállítási ideje egy-két év?
  • A szakmák előzetes előkészítése az üzemben, és ezáltal lerövidül a ház elkészítésének ideje. Az idő pénz, ezt mindannyian tudjuk. Ezért gyártunk olyan falakat, amelyek előkészítése az elektromos és a vízelosztásra elősegíti a napok és órák megtakarítását a befejező munkák során. Ideális esetben már nem szükséges bontani vagy vésni az építkezésen ezért egy villanyszerelő vagy vízvezető munkája nemcsak jelentősen lerövidül, hanem könnyebb is. A kerületi falakat alap falszigeteléssel hozzák az építkezésre és a belső oldaluk végleges elkészítéséhez csak néhány mm-es vékony réteg simító elegendő.
  • A leggyorsabb építési forma, a szerkezetkész bungaló felépítése néhány nap alatt lezajlik! Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a feljebb említett csövek előkészítésének és a kerületi falak alapszigetelésének köszönhetően már magasabb fokozatról van szó és semmiképpen nem csak durva konstrukcióról.
  • Keskenyebb kerületi falak és nagyobb hasznos terület. A felhasznált anyag kiváló hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságai lehetővé teszik keskenyebb falú házak építését és így csökkentik a beépített területet, miközben ugyanazokat a paramétereket érik el. A ház ára alacsonyabb lesz, és tágasabb helyet kapnak az élet és tevékenységeik számára. A hagyományos építkezési módszerekhez képest a megtakrított terület meghaladja a 8-10 m²-t (egy 100-150 m² beépített területtel rendelkező bungaló esetében), amelyet szintén fontos figyelembe venni a projekt gazdaságosságában.
  • A kizárólag természetes anyagok használata nemcsak az egészséges életmódot garantálja a ház teljes használatának ideje alatt, hanem kiváló szigetelő tulajdonságokat és a kerámia kompozit tárolókapacitását is, ami minimálisra csökkenti az üzemeltetési költségeket. És mindig ugyanolyan előnyös vételáron.

Egy ökológiai ház, amely kíméletes a tulajdonosok egészségére és a környezetre nézve a legjobb befektetés

A kizárólag természetes anyagok felhasználása a gyártásban és a modern, rugalmas építési technológia megtakarítja befektetéseit és különösen a legfontosabbat amink van, az egészségünket. Évekig tartó használat után sem szabadulnak ki káros anyagok a falakból, és háza nem veszíti el értékét korlátlan élettartama miatt.
Más technológiákkal összehasonlítva az árhoz és a minőséghez képest egyértelműen a kerámia előregyártott ház a legjobb választás a piacon. Van projektje? Küldje el nekünk felárazásra. Ha még nincs projektje, inspirálódjon a családi ház projektekből online katalógusunkban.

Az ökológiai előregyártott kerámia ház árajánlatának kiszámításához, amely hozzájárul az egészséges környezethez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00