12 ok – 3. ok

12 ok miért válasszon egy kerámia előre gyártott házat – kényelmes élet – 3.rész

Miért válasszon egy kerámia előre gyártott házat - kényelmes élet

Ugyanolyan fontos számára a csend, mint az otthon melege? Tudja, melyik ház védi meg egészségét és biztosítja a megfelelő otthoni jólét alacsony beszerzési és üzemeltetési költségekkel? A kellemes, zavartalan életmód a harmadik ok, amiért a kerámia előregyártott ház a legjobb választás.

Március a könyvek hónapja, hideg estéké és a korai sötétedésé. Tökéletes idő rájönni, hogy otthonának kényelmét nem cserélné el semmire a világon. De mi biztosítja be a megfelelő légkört? A kedvenc takarón és a párjától lévő kedvenc sütemény mellett az otthoni kényelemről nagyrészt az Ön háza gondoskodik. A megfelelő döntések az építkezés előtt, amikor kiválasztják az építőanyagot, a technológiát, a fűtési módot, az ablakokat vagy magát a projektet, kellemes és zavartalan életet biztosítanak Önnek az új ház többéves használatához.

Melyik ház teljesíti a kényelmes életre vonatkozó elvárásait korlátozások nélkül? Méretre szabva legyártjuk és felépítjük Önnek a kerámia házat!

Míg januárban többet írtunk arról, hogy hogyan védi a kerámia előregyártott ház az egészségünket, februárban pedig arról, hogy mi garantálja, hogy a kerámia előregyártott ház megfizethető legyen mindannyiunk számára, ma összefoglaljuk, miért olyan kellemesen otthonos és összehasonlíthatatlan egy kerámiaházban élni más típusú előregyártott házakban való éléssel. A márciust, a könyvek hónapját csak otthon az új ökológiai házában szeretné majd tölteni.

A kerámiaház CSENDES

A kerámia előregyártott ház fala egy teherhordó, kerámia részből és egy szigetelő részből áll, amely a standard kínálatunkban ásványgyapotból készül. A kerámia falak gyártása során kizárólag természetes anyagokat használunk, amelyek tagoltsága, változatossága és formája garantálja a kiváló hőszigetelő tulajdonságok mellett a kiváló hangszigetelő tulajdonságokat is. A kész fal 28 cm vastagságban is legalább 45 dB-es hangszigetelést ér el. Kizárólag összehasonlításképpen a szokásos pórusbeton tégla ilyen paramétereket 50 cm vastagságnál ér el. Közös kerámia falak esetén sorházakban a mért hangszigetelési érték legalább 62 dB. A kerámia kompozit szabványos hangszigetelő tulajdonságai, még a kerületi falak minimális vastagsága mellett és további beruházások nélkül is garantálják a nyugalmat, a csendes és nyugodt alvást.

A kerámiaház MELEG

A kerámia kompozit elsősorban a teherbírás funkcióját tölti be, de viszont jelentősen hozzájárul a termikus kényelemhez is. Kiváló hőszigetelő, ugyanakkor kiváló akkumulációs képességel is rendelkezik. A ház akkumulációs képessége az amikor az anyag, amelyből a falakat készítik hőt halmoz fel magában, majd visszahozza ezt a hőt a ház belső terébe. Ez a funkció hozzájárul az alacsonyabb fűtési költségekhez és az Ön pénze megtakarításához. Az alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett a kerámia falak akkumulációs tulajdonsága kellemes életet biztosít és nagyobb kényelmet is nyújt Önnek. A falak tapintásra melegek és egy ideig hőt adnak ki, még akkor is, ha a házat már nem fűtik.

A kerámiaház HIDEG

A kerámia kompozit falak páratlanul szigetelnek nemcsak a hideg, hanem a hő ellen is. Ezt a tulajdonságot értékelni fogja a nyári melegben, ha kellemesen lehűti testét miközben a házban tartózkodik és élvezheti az alacsony vagy egyáltalán nem kölségekkel járó légkondicionálót. Cserélje ki a zúgó és drága aktív légkondicionálót passzívra amely olcsóbb és csendesebb. A kerámia előregyártott ház egész évben megérdemelt pihenést és otthoni közérzetet biztosít kellemes beltéri klímával.

A kerámiaház EGÉSZSÉGES

A szabadalmaztatott kerámiaház technológiánk egyik legértékesebb tulajdonsága a felhasznált anyagok jellege és eredete. A kerámia falak kizárólag ártalmatlan természetes alapanyagokon alapuló anyagokból készülnek, és több éves használat után sem kerülnek ki káros anyagok a falakból. Ez az ökológiai életmód visszavezet minket a helyes hagyományokhoz, saját egészségünk megbecsüléséhez, a természettel való szorosabb kapcsolathoz és a fenntartható életmódhoz.

A kerámia ház karbantartása IGÉNYTELEN

A kerámia ház élettartama, akárcsak a tégla esetében, gyakorlatilag korlátlan. A természetes és tartós anyagok használata biztosítja, hogy ingatlanja idővel nemcsak hogy nem veszít értékéből, hanem kellemesebb feladatokat is el tud végezni, mint a ház karbantartása és javítása.

Egy kerámia előre gyártott házban élni öröm

Csendes, zavartalan békés élet. A ház, amelynek falai első érintésre kellemesen melegek. Ilyen érzés egészséges és ökológiai házban élni, amelynek karbantartása időt takarít meg. Mindezt és a legjobb áron a piacon a kerámia előre gyártott házak hozzák el Önnek.

Más technológiákkal összehasonlítva az árhoz és a minőséghez képest egyértelműen a kerámia előregyártott ház a legjobb választás a piacon. Van projektje? Küldje el nekünk kötetlen árképzésre. Ha még nincs projektje, merítsen ihletet a családi házak online katalógusungban.

Az ökológiai előregyártott kerámia ház árajánlatának kiszámításához, amely hozzájárul az egészséges környezethez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00