12 ok – 4. ok

12 ok miért válasszon egy kerámia előre gyártott házat – biztonságos lakhatás – 4.rész

Biztonságos lakhatás

Melyik ház védi egészségét és biztosítja a kellemes megélhetést alacsony üzemeltetési költségekkel, kivételes áron? A gazdasági egyszerűség a második oka annak, hogy a kerámia előregyártott ház a legjobb választás.

A szép környezetben elhelyezkedő modern ház képe mindig jó benyomást tesz. Ön már látja a saját telkén és milyen boldogan él benne. Aký dôraz však kladie taký obraz na rozhodovanie? Biztosítani fogja ez a nagyszerű projekt a biztonságos lakhatást a tulajdonosok szükséges beavatkozása nélkül is? Vajon az egészséges és kellemes életmódot szolgálja-e, vagy ez csak egy simogatás a járókelő szemének. A házépítés során rendkívül fontos, hogy ne csak az úgy mond aranyozott látszatra figyeljünk, hanem főleg arra figyeljünk, ami alatta van. Végül is egész életen át tartó megtakarításairól, egészségéről, szeretteinek egészségéről és biztonságérzetéről szól.

Melyik előre gyártott háznak van egészséges magja, és biztonságérzetet nyújt Önnek? Előre gyártott ház kerámia kompozitból!

Januárban többet írtunk arról, hogyan védi az egészségünket egy kerámia előregyártott ház, februárban az előnyös áráról és az alacsony üzemeltetési költségekről, márciusban pedig azokról a tulajdonságokról, amelyek kellemesebbé teszik a kerámia házban való életet és igazi otthoni légkört teremtenek. Javaslataik alapján választottuk április témáját – a biztonságos lakhatást. A biztonság érzése a békés és egészséges élet szerves része.

A kerámia ház SZILÁRD

Előregyártott ház építése nem csak azt jelenti, hogy gyorsan és olcsón felépíteni. A CERAMIC HOUSES EU kerámia előregyártott háza elsősorban a környezet és a lakók egészsége szempontjából készül. A kizárólag természetes alapanyagokból előállított falaink szilárdsága meghaladja a 6 MPa-t. A gyártási technológiának köszönhetően az ilyen szilárdság a teljes falfelületre érvényes. Tehát ezekben a falakban nem található hézag mint a téglák között, ahol az ilyen hézagok szilárdsága alacsonyabb és emellett a tégla és a kötőanyag különböző tágulási együtthatóinak hatása is megnyilvánulhat, ami szintén kapilláris repedések forrása. A falak nagy szilárdságának köszönhetően nem okoz gondot akasztók és egyéb tárgyak felakasztása. További információ a kerámia kompozit szilárdságáról.

A kerámia ház a lehető legnagyobb ellenállással rendelkezik a TŰZEL szemben

Kerámia előregyártott házak falait saját szlovákiai gyártó üzemünkbe és saját szabadalmunk alapján gyártjuk. A belső és külső falak fő anyagai megfelelnek az A1 tűzzel szembeni viselkedés osztályozásának.Az A1 osztálynak köszönhetően a CERAMIC HOUSES EU kerámia előregyártott házai garantálják a biztonságos életet és a nyugodt alvást.

A kerámia ház ÁLLANDÓ

A kerámia ház élettartama, akárcsak a tégla esetében, gyakorlatilag korlátlan. Természetes és tartós anyagok használata biztosítja, hogy ingatlanja korlátlan élettartama miatt nem veszít értékéből, és kellemesebb feladatoknak szentelheti magát, mint a ház karbantartása és javítása.

A kerámia ház EGÉSZSÉGES

A szabadalmaztatott kerámiaház technológiánk egyik legértékesebb tulajdonsága a felhasznált anyagok jellege és eredete. A kerámia falak kizárólag ártalmatlan természetes alapanyagokon alapuló anyagokból készülnek, és több éves használat után sem kerülnek ki káros anyagok a falakból. Ez az ökológiai életmód visszavezet minket a helyes hagyományokhoz, saját egészségünk megbecsüléséhez, a természettel való szorosabb kapcsolathoz és a fenntartható életmódhoz.

A kerámia előregyártott ház biztonságérzetet nyújt Önnek

Szeretteinek egészsége és élete a legértékesebb dolog, amije van. Az ökológiai kerámia előregyártott házak modern építési módot kínálnak, kizárólag természetes anyagok felhasználásával. A biztonságos élet alapvető feltételei mellett, mint például az A1 legjobb tűzreakciós osztály garantálása és a falak nagy szilárdsága, a kerámiaház más kiváló tulajdonságokkal is rendelkezik.

A kerámia előregyártott ház tökéletes kombinációja a modern, gyors építési technológiának, minőséges, természetes és szilárd anyagok felhasználásával. Van saját projektje? Küldje el nekünk kötetlen árajánlat kiszámítására. Ha még nincs projektje, inspirálódjon a családi ház projektek online katalógusában.

Az ökológiai előregyártott kerámia ház árajánlatának kiszámításához, amely hozzájárul az egészséges környezethez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00