8. ok

12 ok – 7. ok

12 ok miért válasszon egy kerámia előre gyártott házat – otthonom, testre szabott lakhatás és az én ízlésem szerint – 7.rész

Otthonom

Katalógusprojekt vagy egyedi, testre szabott projekt? Milyen is valójában a különbség köztük? Ha módosításokat szeretnék végezni egy katalógus projektben, akkor számítsak megnövekedett költségekkel?

Néha előfordul, hogy a katalógusprojekt pontosan megfelel az új otthonra vonatkozó követelményeknek. Máskor pedig jobb átrajzolni a szép otthon gondolatát egy új, testre szabott projektbe. Mindkét esetben azonban a rugalmasságot kell előtérbe helyezni, és a katalógusprojekt módosítására vonatkozó követelmények magától értetődőek. Az új otthonom végül is az ÉN otthonom, és képviseli az igényeimet, legyen szó akár a belső elrendezésről, akár a ház megjelenéséről és felszereltségéről.

Melyik ház kínálja Önnek a legjobb megoldást, és ugyanakkor biztosítja a maximális rugalmasságot áremelkedés nélkül?

A kerámia előregyártott ház személyre szabott házprojektet kínál, de a katalógusprojekt módosításait is tartalmazza a ház ára. Küldje el nekünk projektjét, vagy inspirálódjon online katalógusunkban.

Maximális rugalmasság az elrendezés tervezésében

Bizonyos esetekben katalógusunkban lévő típusházak pontosan másolják az elképzelést a ház megfelelő elrendezéséről. Ezeket a projekteket tekintettel a gazdaságosságára és az okos helykihasználásra dolgozták ki. A legtöbb esetben tehát elegendőek kis kiigazítások. Az olyan változtatások, mint a elválasztó falak áthelyezése vagy hozzáadása, nincsenek hatással az árra. Az ablakok számának, méretének és elrendezésének változása szintén nem fog megjelenni a szerkezetkész épület árában. Az esetben ha elküldi nekünk az elrendezés javaslatát, készítünk Önnek egy alaprajzot. Egy ilyen személyre szabott megoldás mellett konzultációra is lehetőséget kínálunk, amikor újraértékeljük a módosításokat, és olyan megoldásokat kínálunk, amelyek pozitív hatással lehetnek az alacsonyabb megvalósítási vagy üzemeltetési költségekre. Így majd a háza nemcsak a tökéletes lakhatásról alkotott elképzelését másolja, hanem a havi médiaköltségeket is szívesen fogja fizetni.

Maximális rugalmasság a ház megjelenésében és berendezésében

Személyre szabott projekt kidolgozása és ház építése, de továbbra is a projekt gazdaságosságára helyezve a hangsúlyt

A kerámia előregyártott házak egyedisége abban rejlik, hogy minden ház egyedi. Akár katalógusprojekt, akár személyre szabott projekt, mindkettő másolja a szép és minőségi lakhatás gondolatát, az én otthonomról saját ízlésem szerint.

A kerámia előregyártott ház építése iránt érdeklődő személy elküldi a tervét vagy projektjét a vállalat üzleti osztályának. A ház árába beletartozik egy személyre szabott házprojekt kidolgozása valamint a szakmai konzultációk. Ami a rugalmasságot illeti, a kerámia előregyártott házak technológiája a lehető legmagasabb szintet kínálja.

Van saját elképzelése a szép, kellemes és minőségi otthonról? Van saját projektje? Küldje el nekünk a projektjét és készítünk Önnek egy előzetes árajánlatot. Ha még nincs projektje, ihletet meríthet a családi házak online katalógusunkban is.

Ha szeretne egy árajánlatot ökológiai CH kerámia előregyártott házára, amellyel hozzájárul az egészséges környezethez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00