7. ok

12 ok – 6. ok

12 ok miért válasszon egy kerámia előre gyártott házat – gyors lakhatás – 6.rész

Gyors lakhatás

Keresi a módját, hogy szerezhet a lehető leggyorsabban új otthont? Szeretné, ha egy bungaló szerkezetkész épületét 3 napon belül átadnák, és a falakban végzett előkészítésnek köszönhetően lerövidítené a ház befejezéséhez szükséges időt?

Egy saját lakhatás kétségkívül a legtöbbünk álma. És ha ez minőségi családi házban lehet, saját elképzelései szerint, az öröm fokozódik. Ma az építkezés új trendjeinek köszönhetően ez az álom egyre inkább valósággá válik. Mindössze annyi kell, hogy legyen egy kiszemelt telke, és az előregyártott házak modern technológiája hozzásegít az új lakhatáshoz pár napon belül.

A kerámia előregyártott ház maximális rugalmasságot kínál az elrendezés kialakításában. Merítsen ihletet online katalógusunkban.

Az idő pénz, és ha új lakhatásról van szó, minél előbb költözni akarunk. Tehát hogyan lehetséges néhány óra alatt megépíteni egy ház falait, de nem a minőség és a tartósság rovására? Minden a megfelelő építőanyag kiválasztásától függ. Ez határozza meg az előregyártott házra vonatkozó döntés helyességét, mert csak a természetes alapanyagokból készült ház biztosítja az egészséges életmódot. A kerámia előregyártott ház egyedisége nem csak a gyors építésben, az egészségre gyakorolt ​​pozitív hatásban vagy a korlátlan élettartamban rejlik. A kerámiaház még jobb paramétereket és erősebb konstrukciót kínál, mint a darabos építőanyagból készült ház esetében. A kerámiaház szilárdságáról itt olvashat bővebben, most térjünk vissza az építkezés gyorsaságához.

Egy ház átlagos gyártási ideje H Á R O M   n a p

A teljes falú előregyártott falakat a gyártócsarnokokban állítják elő szigorú ellenőrzés és ideális körülmények között. A kerámiaházak gyártási technológiája semmilyen módon nem korlátozó, és maximális rugalmasságot biztosít az új otthon elrendezésének megtervezésében. A legyártott falak a tervezők és a befektetők igényeit másolják.

A ház átlagos építési ideje N Y O L C   ó r a

Az előregyártott ház a leggyorsabb építési formát kínálja. A bungaló kerületi falai és válaszfalai alapértelmezés szerint egy nap alatt kerülnek összeszerelésre, és egy szerkezetkész bungaló, beleértve a tetőszerkezetet, akár három nap alatt átadható! Nem szabad elfelejteni, hogy a falak vezetékeinek előkészítésének köszönhetően, és hogy a kerületi falak már alapszigeteléssel rendelkeznek ez egy magasabb fokozat, és semmiképpen sem csak a vastag építkezés szakasza (kissebb méretű építőanyagokból történő építés során használt kifejezés).

Kulcsrakész ház H Á R O M    h o n a p a l a t t

A falakat már együtt előkészítéssel az elektromos és vízelosztásra gyártjuk, ami napokat és órákat takarít meg a befejező munkák során. Ideális esetben már nem szükséges bontani vagy vésni az építkezésen, és egy villanyszerelő vagy vízvezető munkáját nemcsak jelentősen lerövidíti, hanem megkönnyebbíti is. Így egyes munkálatok teljesen eltávolodnak. A kerületi falakat már alapszigeteléssel hozzák az építkezésre, és a belső oldalról történő befejezéshez csak néhány mm vékony simítóréteg elegendő. Alapértelmezés szerint egy 100 m2 -es bungaló esetében két -három hónap szükséges a kulcsrakész ház befejezéséhez. A pontos idő a finanszírozási módtól és a ház választott berendezésétől függ, amely a biztosított rugalmasságnak köszönhetően változhat, és ezáltal a szállítási időt is befolyásolhatja.

Gyors lakhatás, amely nem a minőség és a élettartam rovására megy

A kerámia előregyártott házak gyors és minőségi építésének alapja a progresszív szabadalmaztatott technológia és a kivételes természetes alapanyagok. Ezek kombinálásával kapja meg a legjobbat, amit a jelenlegi piac kínál.

Az előre gyártott ház technológiája biztosítja a gyors falgyártást, még gyorsabb összeszerelést és lerövidíti a ház befejezéséhez szükséges időt. Kivételes építőanyag – kerámia kompozit – használata biztosítja az egészséges életmódot korlátlan élettartammal, kiváló paraméterekkel és alacsony üzemeltetési költségekkel. A falak üzemben történő előállításának köszönhetően néhány napon belül szállíthatunk egy téglaépítésnél erősebb bungalószerkezetet.

Van saját projektje? Küldje el nekünk a projektjét és készítünk Önnek egy előzetes árajánlatot. Ha még nincs projektje, ihletet meríthet a családi házak online katalógusunkban is.

Az ökológiai előregyártott kerámia ház árajánlatának kiszámításához, amely hozzájárul az egészséges környezethez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00