11. ok hamarosan

12 ok – 10. ok

Miért válasszon kerámia előregyártott házat – egy korlátlan élettartamú házat – 10. rész

Korlátlan élettartam

Melyik ház biztosítja az egészséges életet még évek múltán is? Az építőanyagok tartóssága manapság alábecsült tulajdonság és ez az egészségünk és a környezetünk rovására megy?

Annak ellenére, hogy ma már nem modern többgenerációs házakat építeni, ez nem jelenti azt, hogy élete során megtakarított pénzét olyan házra kell költeni, amely néhány éven belül elveszíti értékét. Végül is az egészség a legértékesebb amink van, és legtöbbünk élete során csak egyszer épít házat. Házat építeni korlátlan élettartammal nem azt jelenti, hogy feltétlenül három generációnak kell benne élnie. A határozatlan élettartamú építőanyag elsősorban minőségi, egészséges lakhatást, értelmes és megtérülő befektetést garantál Önnek. Több éves használat után, ha már nem lesz elég Önnek, vagy éppen ellenkezőleg, túl nagy lesz, akkor a legjobb lelkiismerettel ráhagyhassa a házát a szeretteire, vagy pénzesítheti.

A 12 okot felsorakoztató sorozatunkban a kerámia ház előnyeirő írtunk már az egészségünkre gyakorolt ​​pozitív hatásáról, építési és üzemeltetési gazdaságosságáról, valamint kivételes tulajdonságairól, amelyek jelentősen hozzájárulnak a kényelmes és minőségi lakhatáshoz.

A korlátlan élettartam olyan előny, amelyet a múltban automatikusnak tekintettek. A minőségi téglákat gyártóknak nem volt okuk dicsekedni vele, egyszerűen ez egy alap tulajdonsága volt a terméknek. Ki szeretett volna házat építeni néhány évre? Főleg, ha maga az építkezés több évig tartott. Sajnos az építőipar fejlődése nem csak az előregyártás miatt rövidítette meg az építési időt. Az építőipari piac újításai között olyan technológiákat és anyagokat is talál, amelyek élettartama nem korlátlan, nem újrahasznosíthatóak és nem tesznek jót az egészségnek. Néhány éves használat után egészségügyi kockázatot is jelentenek az emberre (pl. formaldehidek felszabadulása a használt ragasztókból vagy műanyag monomerekből), valamint a környezet terhelését is.

Az előre gyártott kerámia ház kizárólag természetes anyagokból készült. Ezek az alapanyagok (például a kerámiatéglával megegyező ásványi összetételű Liapor) többek között a hosszú távú stabilitást garantálják. A termék nem bomlik le az idő múlásával, nem veszélyezteti használói egészségét és több évtizedes használat után is ugyanazokat a tulajdonságokat biztosítja. Az építőiparban a korlátlan élettartamot 100+ év élettartamnak nevezik. Ez a maximum, amit találhat és csak a legjobb minőségű, természetes és stabil alapanyagokból készült termékek „büszkélkedhetnek” vele.

Korlátlan élettartam egy ház számára, amely megóvja egészségét

Nem lehetséges hozzá vásárolni korlátlan élettartamot. A ház vagy minőségi természetes anyagokból készült, vagy nem. A vegyi ragasztók vagy műanyaghulladékok időzített bombák, amelyek előbb-utóbb felbukkannak, és befolyásolják az életminőséget és az egészséget. Az előre gyártott kerámia ház falai állandóak és nem változnak.

A kizárólag természetes anyagok felhasználása a gyártásban és a modern, rugalmas építési technológia kíméli az Ön befektetését, és különösen a legfontosabbat amink van, az egészségünket. Több éves használat után sem szabadulnak ki káros anyagok a falakból és háza sem veszít értékéből a korlátlan élettartam miatt.

Más technológiákkal összehasonlítva ár és minőség összehasonlításában a kerámia előregyártott ház egyértelműen a legjobb választás a piacon. Van saját projektje? Küldje el nekünk kötelezettség nélküli beárazásra. Ha még nincs projektje, ihletet meríthet a családi házak online katalógusunkban.

Az ökológiai előregyártott kerámia ház árajánlatának kiszámításához, amely hozzájárul az egészséges környezethez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Hívjon most! 8:00 – 16:00