12 ok – 9. ok

12 ok miért válasszon egy kerámia előre gyártott házat – természetes építőanyag – 9.rész

Természetes építőanyag

Az előregyártott kerámia ház szabadalmaztatott technológiával készül, kizárólag természetes anyagokból. Ennek eredményeként környezetbarát és egészséges életmódot biztosít korlátlan élettartammal.

Az építőanyagok kiválasztása és kombinációja a beruházó igényeitől, az építkezés helyétől és az időjárási viszonyoktól függ. A megfelelő építőanyag a minőségi és egészséges életvitel előfeltétele. Sajnos sok befektető, valamint maguk a tervezők vagy építészek sem hangsúlyozzák a felhasznált anyagok fontosságát. A projekt elkészítésekor csak a ház árát és elrendezését veszik figyelembe.

Manapság az építőipari piac különféle típusú és kivitelű építőanyagokat kínál számunkra. Sajnos találunk magas ragasztó- és műanyagtartalmú mesterséges építőanyagokat is, amelyek előbb-utóbb elkezdenek káros anyagokat kibocsájtani a környezetbe. Szerves kémián alapuló szintetikus építőanyagokra nem fogunk figyelmet fordítani. Egy ilyen anyagnak semmiképpen nincs helye egy egészséges ház belterében. A természetes építőanyagokat évezredek óta használják, és csak kisebb-nagyobb változtatásokon mentek keresztül. A szennyezett környezet, betegségek vagy allergiák egyre inkább emlékeztetnek bennünket arra, hogy a bevált természetes anyagok használata a helyes út. Az évek óta bevált hagyományos építőanyagot ma is a minőségi és kényelmes élet alapjának tekintik.

Árajánlatért ezekre a természetes anyagból készült házra küldje el nekünk projektjét, vagy merítsen ihletet online katalógusunkból.

Miért természetes építőanyag

Ha már természetes építőanyagokról beszélünk, akkor az építőipar fejlesztései nem hoztak forradalmat. Továbbra is ugyanazokat a hagyományos, jól bevált építőanyagokat használjuk, mint például agyag, fa, gyapjú, homok vagy szalma. Miután elbűvölték a múlt századi „modern” anyagok, mint a műanyagok, ragasztók, különféle vegyszerek, jött a kijózanodás. Ismét olyan bevált természetes anyagokat keresnek az emberek, amelyek nemcsak egészséges életvitelt biztosítanak korlátlan élettartam mellett, segítenek megelőzni az allergiákat és az asztmát, de ugyanakkor a ház építése és üzemeltetése sem terheli negatívan a környezetet.

Az építőipar az egyik legnagyobb környezetszennyező. Először is, ott vannak az építkezés következményei, például a víz- és légszennyezés. Következésképpen az épületek üzemeltetéséhez szükséges energiatermelés által keletkező légszennyezés.

A fenntarthatóság és a környezetvédelem szükségességének fokozódó köztudatával a természetes építőanyagok iránti kereslet is nő. A tulajdonosok egészségét és a környezetet kímélő ökoház a gyártástól az üzemeltetésig a legjobb befektetés.

A természetes építőanyag használatának előnyei

A kizárólag természetes anyagok felhasználása kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokat, páraáteresztő képességet és hőfelhalmozódást biztosít a háznak. A természetes anyagokból készült házak egészségesebbek, környezetbarátabbak és energiatakarékosabbak télen és nyáron egyaránt. A természetes anyagokból készült ház megvásárlásával megóvja egészségét, és egyben csökkenti a családi költségvetést.

Miért előregyártott kerámia ház természetes építőanyagból

A megfelelő építőanyag kiválasztásával már a projekt kidolgozása során foglalkoznunk kell. A falak összetétele, a gyártási technológia és a kivitelezés döntően befolyásolja a lakás minőségét. A hagyományos építőanyagokat és az előregyártott konstrukciót kombinálva az építkezést verhetetlenül rövid idő alatt és még jobb tulajdonságokkal kivitelezik. A KERÁMIAHÁZAK EU kerámiafalak gyártásához használt természetes építőanyag fő előnyei a következők:

Liapor a következő:

 • Kiváló termoregulációs tulajdonságokkal rendelkezik
 • Magas akusztikai gátló értékekkel rendelkezik
 • Ellenáll az időjárási viszonyoknak, hőnek, fagynak és vegyszereknek
 • A Liapor gyakorlatilag nem gyúlékony
 • Környezetkímélő és egészségügyileg biztonságos
 • 100%-ban újrahasználható

Siopor a következő:

 • Természetes és ökológiai anyag
 • Kiváló hőszigetelő tulajdonságok
 • Tökéletes hangszigetelő tulajdonságok
 • Vízállóság
 • Siopor nem tartalmas emissziókat, így egészségügyileg biztonságos (ártalmatlan)
 • Biológiailag ellenáll a penésznek, rovaroknak és rágcsálóknak
 • 100%-ban újrahasználható

Modern építési technológia a környezetvédelem szempontjából

A továbbfejlesztett építőanyagok és az innovatív építési technológiák energiát, időt és költségeket takarítanak meg a ház teljes életciklusa során. A termeléstől a logisztikán, az építésen át a ház későbbi üzemeltetéséig a környezetre gyakorolt kártékony ​​hatásnak a lehető legkisebbnek kell lennie. A kizárólag természetes anyagokból készült előregyártott kerámia házak szabadalmaztatott technológiája CERAMIC HOUSES EU egy jól átgondolt építési rendszer, amely garantálja a fenntartható és megfizethető építkezést. Maguk a falak gyártása lég- illetve környezetszennyezés nélkül történik,nincs szennyezőanyag-kibocsátás. A falakat a beruházó által jóváhagyott projekt alapján öntőlapokon az üzemben gyártják. Ez maximális rugalmasságot biztosít az ügyfelek számára a ház elrendezésének megtervezésében, miközben a falak gyártása során kevés vagy egyáltalán nem keletkezik hulladék. A megfelelően beállított kerámia falösszetétel biztosítja az energiahatékonyságot alacsony üzemeltetési költségek mellett.

A kizárólag természetes anyagokból készült előregyártott kerámia ház falai az egészséges és minőségi élet alapja

A mai világban van választásunk. Számos építőanyag, termék és építési technológia közül választhatunk. Csak rajtunk múlik, hogyan döntünk. Részesíthetünk előnyben egy egészséges, természetes építőanyagot, amely javítja lakásunk minőségét, anélkül, hogy negatívan hatna a környezetre. Ezen felül döntésünk nem kell, hogy befolyásolja a vételárat vagy az üzemeltetési költségeket. Az előregyártott kerámia ház ára a legtöbb esetben még kedvezőbb, mint egy másik típusú előregyártott ház, vagy bármilyen falazóanyagból készült épület ára.

A kizárólag természetes anyagok felhasználása a gyártásban és a modern rugalmas építési technológia kíméli az Ön pénztárcáját, és különösen a legfontosabbat amink van, az egészségünket. Több éves használat után sem szabadulnak ki káros anyagok a falakból, és háza sem veszít értékéből a korlátlan élettartam miatt.

Más technológiákkal összehasonlítva az árértéket figyelembe véve az előregyártott kerámia ház egyértelműen a legjobb választás a piacon. Megvan a projektje? Küldje el nekünk egy kötelezettség nélküli árajánlatért. Ha még nincs projektje, merítsen ihletet családi ház online katalógusunkból.

Hívjon most! 8:00 – 16:00