9. ok hamarosan

12 ok – 8. ok

12 ok miért válasszon egy kerámia előregyártott házat – Hagyományos építőanyag – 8. rész

Hagyományos építőanyag

A kerámia előregyártott ház a hagyományos, évek óta bevált anyagok és a modern építési technológia kombinációja. Ennek köszönhetően most a legegészségesebb, leggyorsabb és legelőnyösebb lakhatást kínálja a piacon.

A természetes építőanyagokat évezredek óta használják és nagyobb vagy kisebb változásokon mentek keresztül. Később a technológiai fejlődés hajlamos volt eltérni a hagyományos, időtálló anyagoktól, de a szennyezett környezet, betegségek és az allergiák sokakat meggyőztek arról, hogy a bevált természetes anyagokhoz való visszatérés a helyes út. Ezért az évek során bevált kerámiaanyagot ma is a minőségi és kényelmes élet alapjának tekintik.

Mennyibe kerül egy modern, hagyományos, időtálló anyagokból készült ház? Kérjen árajánlatot!

Hagyományos anyag

A kerámia az egyik legrégebbi mesterséges anyag, amelynek összetétele kizárólag természetes alapanyagokból áll. A kerámia hosszú és korlátlan élettartamú, újrahasznosítható és nem káros a környezetünkre.

Évek óta bevált építőanyag

Maguk a kerámiatéglák, mint az egyik legrégebbi építőanyag, fokozatosan kisebb -nagyobb változásokon mentek keresztül. Az előállításukhoz felhasznált nyersanyagok és az égetés során fellépő szélsőséges hőmérsékletek képezik a kerámia téglák kivételes ellenállásának és keménységének alapját. A kerámiatégla, mint évek óta bevált építőanyag, a biztonságos, egészséges, minőségi és kényelmes élet ötletét testesíti meg. A fő előnyök közé tartozik a hosszú élettartam, az optimális beltéri környezet, a tűzállóság, a kiváló hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságok.

Hagyományos építőanyagok ma

A 20. században az életmódváltás és nem utolsó sorban az éghajlatváltozás hatása felelősségteljesebb megközelítést kényszerített a természeti erőforrások kitermelésére, a hatékonyabb építésre és az előregyártás magasabb fokára. Az egyes építési folyamatok felgyorsítása és egyszerűsítése szükséges válasz az építési piac és a befektetők követelményeire. A kerámia kompozit, a kerámia falak gyártásának alapja, nem újdonság a piacon. A kerámiaházak egyik fő alkotóelemét 1913 óta gyártják és az előregyártott kerámiaházak régóta ismertek Nyugat -Európa és Amerika országaiban. Mivel a kerámia házak előnyei jelentősek más építési technológiákhoz képest, egyre inkább előnyben részesül. Ez egy olyan technológia, amely nemcsak a családi házak építésében, hanem a lakóházakban, adminisztratív vagy szociális házakban is megtalálja a helyét.

Mit nyer, ha több darabból álló kerámia építőanyag helyett egész kerámia falakat vásárol?

  • IDŐ – a páratlan építési sebességnek és a ház befejezéséhez szükséges idő lerövidítésének köszönhetően megspórolhatja drága idejét
  • PÉNZ – spórol a ház építésén és üzemeltetésén, és minimálisra csökkenti más építőanyagok használatát
  • ÉRTÉK – az előregyártott kerámiafalakból épített ház erősebb és még jobb paramétereket ér el

Hagyományos építőanyag, amelyben bíznak az emberek

A kerámia előregyártott ház hagyományos, évek óta bevált építőanyagokból készül, kizárólag természetes alapanyagokból. Még évekig tartó használat után sem szabadulnak fel káros anyagok a falakból és egészséges otthona nem veszíti el értékét korlátlan élettartamának köszönhetően. A modern technológia páratlan gyorsaságot biztosít a házépítésben – bungaló mindössze 3 nap alatt, lerövidítve a ház befejezéséhez szükséges időt, és nem utolsó sorban verhetetlen vételár és alacsony üzemeltetési költségek.

Más technológiákhoz képest az árhoz és a minőséghez képest a kerámia előregyártott ház egyértelműen a legjobb választás a piacon. Van saját projektje? Küldje el nekünk a projektjét és készítünk Önnek egy előzetes árajánlatot. Ha még nincs projektje, ihletet meríthet a családi házak online katalógusunkban.

Hívjon most! 8:00 – 16:00